SAta zene zele kod muskaraca?

Da, sve se manje razmislja o braku kao o trajnoj kategoriji. Ali ipak se razmislja o njemu i to je jos uvijek jako bitan faktor u drustvenoj hijerarhiji. zasto bi inace bilo ovako mnogo razvoda, nije valjda da smo svi glupi i slijepi pa ne znamo koga uzimamo. Oni zele taj obred inicijacije, a poslije lako ce se razvesti.

lepo primeceno o tome sam pisao ranije. naravno da ne vole muskarca s kojim su vec sta moze da ucini za njih ,a zeni je zivot daleko laksi kad na muskarca prebaci veci deo tereta i obaveza.
konkurencija medju zenama je zestoka potuljena besomucna beskrupulozna i prikrivena , da nebi sebi kao krdu kolektivno obarale cenu . zemlja propada a zene sve nakindjurenije i namestenije , umesto da usled krize i manje para i zene trose manje, one trose sve vise kako bi upecale sto jaceg muzjaka. gledacemo sve propaliju zemlju i sve namazanije i ogoljenije devojke.
naravno 99% lepih namestenih zena koje da vidis na ulici ti nemas sanse jer se one nisu namestale toliko zbog tebe vec zbog ko zna koga ,dodjes koristan kao jos jedan broj-dodatak velikom broju dezurne dnevne doze muskih pogleda da bi im sujeta bila redovno odrzavana naduvanom.
one koje su uspele u tome ,odma onu nesretnicu jos neudatu koja nije uhvatila nikog ,spustaju ,jos ako imaju neki uspeh od muza da se pohvale kao svojim nemaju granice, i brzo one neudate potonu na dno zenske hijerarhijske lestvice...
za sve ostalo tu je razvod.
pazi ako zena moze da nadje kad oce (za kres) onda to sto nijedan nece i nije ostao sa njom znaci da je bezvredna - jel tako ;)

lepo primeceno o tome sam pisao ranije. naravno da ne vole muskarca s kojim su vec sta moze da ucini za njih ,a zeni je zivot daleko laksi kad na muskarca prebaci veci deo tereta i obaveza.
konkurencija medju zenama je zestoka potuljena besomucna beskrupulozna i prikrivena , da nebi sebi kao krdu kolektivno obarale cenu . zemlja propada a zene sve nakindjurenije i namestenije , umesto da usled krize i manje para i zene trose manje, one trose sve vise kako bi upecale sto jaceg muzjaka. gledacemo sve propaliju zemlju i sve namazanije i ogoljenije devojke.
naravno 99% lepih namestenih zena koje da vidis na ulici ti nemas sanse jer se one nisu namestale toliko zbog tebe vec zbog ko zna koga ,dodjes koristan kao jos jedan broj-dodatak velikom broju dezurne dnevne doze muskih pogleda da bi im sujeta bila redovno odrzavana naduvanom.
one koje su uspele u tome ,odma onu nesretnicu jos neudatu koja nije uhvatila nikog ,spustaju ,jos ako imaju neki uspeh od muza da se pohvale kao svojim nemaju granice, i brzo one neudate potonu na dno zenske hijerarhijske lestvice...
pazi ako zena moze da nadje kad oce (za kres) onda to sto nijedan nece i nije ostao sa njom znaci da je bezvredna - jel tako ;)

Jbote koliko si negativan.:super:
Pa ja bih se 10.000,000 puta razveo do sada da sa na tvom mestu.
Ona serija "Ocajne domacice" je premalo negativna za tebe.:D
Nego kada je vec sve toliko lose i crno kod zena, ima li nesto crno i lose i kod muskaraca?

Boldovano se ne moze primeniti na mene.:malav:

mali ti imas neki problem pa me saleces svaki cas ,dal su te podbole da se raspravljas samnom il veliki komplex inferiornosti sta li ,...
nije to negativnost to su cinjenice i surova realnost za ljude koji ne zive u bajci i imaju ledja jer im tata ostavio imetak , a ako hoces da ti pricam o kucama od cokolade i prozorima od marmelade nema problema mogu i to ....
ma ti si papucica i privezak za zene i tu nema pomoci milijardu da ti daju nema pomoci a kao ja da sam u braku ja bi to to to ovako onako- bio bi ti mek ko pena , prvo se ozeni pa probaj da vidis kako ide kad zena manipulise i deca zaplacu...pa se onda proseravaj

mali ti imas neki problem pa me saleces svaki cas ,dal su te podbole da se raspravljas samnom il veliki komplex inferiornosti sta li ,...
nije to negativnost to su cinjenice i surova realnost za ljude koji ne zive u bajci i imaju ledja jer im tata ostavio imetak , a ako hoces da ti pricam o kucama od cokolade i prozorima od marmelade nema problema mogu i to ....
ma ti si papucica i privezak za zene i tu nema pomoci milijardu da ti daju nema pomoci a kao ja da sam u braku ja bi to to to ovako onako- bio bi ti mek ko pena , prvo se ozeni pa probaj da vidis kako ide kad zena manipulise i deca zaplacu...pa se onda proseravaj
:lol:

Zena mi je zla bwaaahh :sad2:, ali volim je ja bwaaaah. :sad2: (copyright by Derer)

Salu na stranu, ja ne mogu da shvatim da neko moze da bude toliko mentalno kastriran da ne sme zeni nista da kaze?
Za tebe sam ja Baja, a ne klinac da se ne lazemo, :lol:. Rekao bih da si mladji od mene, ma 100% jesi.:lol:

Nije me niko podbo na tebe, nego si mi zanimljiva pojava na forumu.

Moje neko misljenje je da je bas Muskarci imaju prednosti u M/Z odnosima. Cak i ta alimentacija se lako izbegne u Srbiji ili se placa nesto bas malo poput 5.000, max 10.000.
A zene same sa decom tek posle ne mogu nista da urade.

Mislim jbote, mentalna kastracija je cudo. Tebe mogu da manipulisu i zayebavaju, a od mene veceg mahera u manipulaciji nema.:lol: (ako je potrebno)

Poslednja izmena:

Cinjenica je da zene pate od komplexa usedelice. To je jedan od najvecih strahova koji postoji za njih. takodje tacno je da se takmice preko muzeva ili muskaraca sa kojima su u vezi.

Hoce da ti da pike a ti ostatak zivota da radis za nju.

- - - - - - - - - -

I jeste, koga zabole sta zene zele. To smo prostudirali do tancina knjige se pisu o tome.

Nemoj se ljutiti molim te, ali po karakteru me mnogo podsecas na ovog glumca.:lol:
bilde

Nego sto se zena tice, resenje za sve njihove smicalice itekako postoji. Ne mogu one nista.

Ne ljutim se, ali fizicki mislim da bi se malo iznenadio...
Verujem, nego fora je u tome sto je ovaj glumac uvek glumio neke likove kome su se smucili ljudi i koga sve smara i koji svakog coveka/zenu gleda kao neke idiote.:lol:
A ti nekako si odavao taj utisak, jer te bas mnogo nervira sto zene ocekuju da ih muskarac drzi ko malo vode na dlanu tipa traze da ih vozis kolima itd.
Kod tebe se bas vidi da volish pice, ali da te mnogo smaraju njihova sra*nja.:lol:

Garant ovde pola likova razmislja sta da napise da bi privuklo paznju zenama na forumu.

Ja nisam medju njima, a i dosta njih bas starije zene tako da nisam bas zainteresovan.

- - - - - - - - - -

Pa tako si mogao da kazes. Gledam lika izgleda kao da je izasao iz Gost Bustersa. I da smaraju me.

- - - - - - - - - -

Tebe ne?
Ne, nisu mi dosadne. Uzivam u flertovanju, druzim se sa devojkama. Volim ih bas i da se zezam sa njima.

Pa onda pucaj brate. Sezona pataka. Nemas sta da muvas, super, ne ostavljas utiske finoce macho bla bla, onda ostro. Ako mi je do cveca i proleca skinucu neku igricu.

- - - - - - - - - -

Uzivas u flertu, druzis se sa devojkama. Vidi, lepo je to, ali veruj mi prnsuces kad tad kada budes skapirao da nema pikane od toga. A onda i kada budes dobio pikanu gadice ti se.

- - - - - - - - - -

Meni je ovo ovde luft. Provetravanje. Posle mogud a sljakam mnogo bolje.

Pa onda pucaj brate. Sezona pataka. Nemas sta da muvas, super, ne ostavljas utiske finoce macho bla bla, onda ostro. Ako mi je do cveca i proleca skinucu neku igricu.

- - - - - - - - - -

Uzivas u flertu, druzis se sa devojkama. Vidi, lepo je to, ali veruj mi prnsuces kad tad kada budes skapirao da nema pikane od toga. A onda i kada budes dobio pikanu gadice ti se.

- - - - - - - - - -

Meni je ovo ovde luft. Provetravanje. Posle mogud a sljakam mnogo bolje.
Bas, bas gresis ako mislis da nema pikane od druzenja sa njima.
Bukvalno moram da se branim od njihovih drugarica, verovao ili ne!:lol:

Boldovano, ja funkcionisem malo drugacije i nemam potrebu da bljujem vatru po forumu.:lol:

Poslednja izmena:
Bas, bas gresis ako mislis da nema pikane od druzenja sa njima.
Bukvalno moram da se branim od njihovih drugarica, verovao ili ne!:lol:

Boldovano, ja funkcionisem malo drugacije i nemam potrebu da bljujem vatru po forumu.:lol:

pa opet nista corak nisi ni sa jednom ....
vidis i sam da nema nijedna vise dobra , za kucu...
sad sto se trudis da prikazes sebe nekom facom iznad ostalih ,pa corak sinko , gejevi se ne racunaju...

Cinjenica je da zene pate od komplexa usedelice. To je jedan od najvecih strahova koji postoji za njih. takodje tacno je da se takmice preko muzeva ili muskaraca sa kojima su u vezi.

dovoljno je pogledati kad se jedna iz drustva samica uda za nekog kad krenu salve ogovaranja sta je radila i kako je ona uspela da se uda iza ledja doticne...,
a ta ex samica nakon rodjenja deteta ubrzo stavlja samo slike sebe i deteta na fejs ,kao da je zaceo sveti duh ,muskarca nigde nema, da bi te druge zivcirala i pakostila...

dovoljno je pogledati kad se jedna iz drustva samica uda za nekog kad krenu salve ogovaranja sta je radila i kako je ona uspela da se uda iza ledja doticne...,
a ta ex samica nakon rodjenja deteta ubrzo stavlja samo slike sebe i deteta na fejs ,kao da je zaceo sveti duh ,muskarca nigde nema, da bi te druge zivcirala i pakostila...
I dete treba da bude razlog/instrument necije pakosti, zivciranja i ljubomore?? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Ili su te zene bolesne ili je neki tvoj rezon malo bolesan, nemoj se ljutis, ali to sto je neka rodila dete ne treba da bude predmet pakosti, ljubomore, zivciranja i mrznje.:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

jelk si se to ti nama predstavio?
mashala, nisi bas ni trebao, osecas se na kilometar

definitivno od tolikog druzenja sa zenama se odrazilo na njega postao je tolko ljivav smdrljiv neodredjen prevrtljiv bezlicna masa da ne sam ne zna sta je vise. ajd da barem ima vaginu i sise pa da mu se progleda kroz prste ovako je samo jos odvratniji.,...
pazi ovde samo nijedna da se javi da ga podrzi...

definitivno od tolikog druzenja sa zenama se odrazilo na njega postao je tolko ljivav smdrljiv neodredjen prevrtljiv bezlicna masa da ne sam ne zna sta je vise. ajd da barem ima vaginu i sise pa da mu se progleda kroz prste ovako je samo jos odvratniji.,...
pazi ovde samo nijedna da se javi da ga podrzi...
Tebe zene mogu da menjaju i zayebavaju, mene ne. Odvratan sam ti :), hvala KiZo.
Ja prosto obozavam da te vidim na forumu. Odmah pocnem da se smejem.:lol:

Back