gost 213266
Domaćin
- Poruka
- 3.903
Izvor: 24sataPonekad nam svima dobro dođe dobar i snažan zagrljaj. Ipak, malo ko bi išao tako daleko da sat vremena grljenja i maženja plati 60 dolara. Ako vam ipak tako nešto padne na pamet, evo kome treba da se obratite...
Sta mislite o ovome? Mislim da nam je svima potreban zagrljaj kada smo usamljeni, tuzni, ali da li moze doci bilo ko u obzir za taj zagrljaj i da li pomaze uopste? Moje misljenje je da ovo ne moze da pomogne toliko, koliko god ti bilo lepo i prijalo ti, sta vredi kad znas da ova to radi zbog para, da tako samo zaradjuje, da joj je to samo neka rutina koju primenjuje sa svima i znas da njoj taj zagrljaj nista ne znaci. Ako mene pitate, mislim da je ovo pomalo smesno, i da ljudi traze sve moguce nacine da dodju do para, pa cak i smisljanjem nekog novog "biznisa". Znam da ima ljudi koji bi ovo hteli, mozda bi im i pomoglo, ali mislim da im to samo daje lazno uverenje o tome da su voljeni itd. A time opet nista nisu postigli, lazu sami sebe. Pre bih rekao da bi nekom manijaku odgovaralo ovo, i da bi iskoristio situaciju da pokusa nesto.