- Poruka
- 46.376
Subotica-Preševo 18€Lijepo obrađeno
Kod vas skuplja cestarina nego kod nas po ovome u videu.
Šid-Preševo 17€
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Subotica-Preševo 18€Lijepo obrađeno
Kod vas skuplja cestarina nego kod nas po ovome u videu.
A ne znam to. Evo tu je rekao da je Beograd - Šid (oko 55km autoceste) platio 420 din (4€).Subotica-Preševo 18€
Šid-Preševo 17€
Ovo ti je kroz celu zemlju iz Mađarske i iz Hrvatske. Sve je autoput.A ne znam to. Evo tu je rekao da je Beograd - Šid (oko 55km autoceste) platio 420 din (4€).
Zagreb - Karlovac (oko 45km autoceste) 19kn (297din/2.5€).
https://www.hac.hr/hr/cestarina/cjenik/a1
A ja ne znam kako je to kod vas! Ono što je rekao da je ušao na autocestu na 26-tom km i da je naplata na 82.km (do granice 83km). Po tome sam zaključio da je taj smjer iz BG prema Hrvatskoj jedan pravac. A sad da li je isto išao iz Subotice ili Beograda do Šida, to ne znam. Kod nas nije.Ovo ti je kroz celu zemlju iz Mađarske i iz Hrvatske. Sve je autoput.
Šid-Beograd ti je 4€
A pa to je opste poznato pravilo u Grckoj, u prevodu oni to rade naopako, drugacije od svih. Zezam se, to sam prvi put video pre 10 i kusur godina, zaista svi se drze tog pravila.Nije SAT Patrola ali stavicu ovde, u Grckoj u kruznom toku prednost ima vozilo koje zeli da se ukljuci sa desne strane
Kad nema znakova, vredi suprotno od ostatka kontinenta. Imas negde na ovim patrolama upozorenje na pravilo da onaj ko ulazi u kruzni tok ima prednost u odnosu na onog ko je u toku. Meni se ta situacija prvi put desila na Kefaloniji 2016 i zaista vozila u kruznom toku staju.Pa nisam baš siguran koliko je ovo tačno. Na slici ispod je kružni tok na Kasandri kod Kalitee, jasno se vidi da oni koji ulaze u kružni tok imaju obrnuti trougao, što će reći da oni NEMAJU prednost!
Ovo pravilo vazi i kod nas.Kad nema znakova, vredi suprotno od ostatka kontinenta. Imas negde na ovim patrolama upozorenje na pravilo da onaj ko ulazi u kruzni tok ima prednost u odnosu na onog ko je u toku. Meni se ta situacija prvi put desila na Kefaloniji 2016 i zaista vozila u kruznom toku staju.
Stvarno? Zar nema uvek onaj ko je u kruznom?Ovo pravilo vazi i kod nas.
I u auto skolama tako uce polaznike.
Ne, zavisi od znaka nailaska na put sa prvenstvom prolaza (obrmuti trougao), da li ga ima ili ne.Stvarno? Zar nema uvek onaj ko je u kruznom?
Nije baš sve u brzini. Ja recimo uživam u tom putu. A onda uživam vozeći i po ostrvu. Volim tu slobodu.Na Krf bolje avionom, kolima je preveliko drndanje ai preskupo je, kad sabereš gorivo, sve putarine, trajekte, zelene kartone, osiguranja... Avionom ispadne jeftinije a za 1 sat si tamo!
poštujem... bio si u Mecovu?Nije baš sve u brzini. Ja recimo uživam u tom putu. A onda uživam vozeći i po ostrvu. Volim tu slobodu.