SAT Patrole

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo ti je kroz celu zemlju iz Mađarske i iz Hrvatske. Sve je autoput.
Šid-Beograd ti je 4€
A ja ne znam kako je to kod vas! Ono što je rekao da je ušao na autocestu na 26-tom km i da je naplata na 82.km (do granice 83km). Po tome sam zaključio da je taj smjer iz BG prema Hrvatskoj jedan pravac. A sad da li je isto išao iz Subotice ili Beograda do Šida, to ne znam. Kod nas nije.

Pa nisam baš siguran koliko je ovo tačno. Na slici ispod je kružni tok na Kasandri kod Kalitee, jasno se vidi da oni koji ulaze u kružni tok imaju obrnuti trougao, što će reći da oni NEMAJU prednost!

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    84,6 KB · Pregleda: 4
Pa nisam baš siguran koliko je ovo tačno. Na slici ispod je kružni tok na Kasandri kod Kalitee, jasno se vidi da oni koji ulaze u kružni tok imaju obrnuti trougao, što će reći da oni NEMAJU prednost!
Kad nema znakova, vredi suprotno od ostatka kontinenta. Imas negde na ovim patrolama upozorenje na pravilo da onaj ko ulazi u kruzni tok ima prednost u odnosu na onog ko je u toku. Meni se ta situacija prvi put desila na Kefaloniji 2016 i zaista vozila u kruznom toku staju.

https://www.grckainfo.com/blog/Voznja-u-kruznom-toku-u-Grckoj-budite-oprezni

Kad nema znakova, vredi suprotno od ostatka kontinenta. Imas negde na ovim patrolama upozorenje na pravilo da onaj ko ulazi u kruzni tok ima prednost u odnosu na onog ko je u toku. Meni se ta situacija prvi put desila na Kefaloniji 2016 i zaista vozila u kruznom toku staju.
Ovo pravilo vazi i kod nas.
I u auto skolama tako uce polaznike.

Na Krf bolje avionom, kolima je preveliko drndanje ai preskupo je, kad sabereš gorivo, sve putarine, trajekte, zelene kartone, osiguranja... Avionom ispadne jeftinije a za 1 sat si tamo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back