SAT Patrole

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.562
Ove godine nešto ranije krenuo je Alvirović junior u nove patrole. Otvorićemo novu temu jer su se zadnjih par godina stvari promenile a pokojni Mirko Alvirović nije već godinama sa nama.

Link ka staroj temi gde smo Mirkove kačili i početak Mladenovih

https://forum.krstarica.com/threads/sat-patrole-mirko-alvirovic.759956/

Prva patrola 2021-e je Neos Marmaras:

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.562
Maske su obavezne svuda napolju sem kada se pije ili jede, ako u kolima su putnici iz iste porodice onda ne mora maska ali mora ako niste u direktnom srodstvu.

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Poruka
11.037

Dejan73

Iskusan
Poruka
6.368
Ispade moraš na svakih 100km da staješ da dopuniš bateriju, što traje 30 minuta u idealnom slučaju... za to vreme pojedeš hot-dog i popiješ espreso ili koka kolu i tako do Grčke 6 puta, i na kraju putuješ 2 dana ugojiš se dve kile ali zato nisi zagadio okoliš!

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
60.838
Ispade moraš na svakih 100km da staješ da dopuniš bateriju, što traje 30 minuta u idealnom slučaju... za to vreme pojedeš hot-dog i popiješ espreso ili koka kolu i tako do Grčke 6 puta, i na kraju putuješ 2 dana ugojiš se dve kile ali zato nisi zagadio okoliš!
ovo za zagadjenje je diskutabilno...sta se desava sa tim dotrajalim baterijama ili kako se vec zovu? na koliko cesto ce se trebati menjati? da li slabe vremenom? onda gradjnja hidroelektrana i cuda... :D

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.562
Poenta je da je prerano za električne automobile jer nema infrastrukture kod nas za njih. Umro sam od smeha kad je lik iz pečenjare zakačio na produžni kabl :lol:

Trenutno samo hibrid ima smisla i to u Beogradu eventualno NS.

Poslednja izmena:

Dejan73

Iskusan
Poruka
6.368
Meni nedostaju one stare patrole pokojnog Alvirović Mirka... kad svrati u Predejane pa kaže "Motel Predejane poseduje restoran sa prenoćištem kao i veliki toaletni prostor u kome se možete prijatno olakšati..." Mladen je to previše izdigao na neki sajber nivo, čekam da napravi patrolu do Egipta!

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.562
Ima nešto u tome...ja sam pre tri godine kada je već bio izgrađen kompletan autoput , ipak izašao sa njega i svraćao u Predejane iako nije više uz put...čisto da održim tradiciju.
Inače ok mi je Mladen. Mirko je ipak bio legenda. Ima još mnogo da prođe da ga stigne.

Dejan73

Iskusan
Poruka
6.368
Ma ne kažem da je Mladen loš, daleko od toga ali fali mu to nešto još, neka hijerarhija, neka živina, tako nešto... Mirko je imao tu specifičnu boju glasa, dikciju. Mladen nekad previše smara sa nekim "tehnikalijama" i mnogo mlatara rukama dok priča, ali da se trudi, trudi se, svaka čas'!

DarkMoon

Elita
Poruka
20.301
Meni nedostaju one stare patrole pokojnog Alvirović Mirka... kad svrati u Predejane pa kaže "Motel Predejane poseduje restoran sa prenoćištem kao i veliki toaletni prostor u kome se možete prijatno olakšati..." Mladen je to previše izdigao na neki sajber nivo, čekam da napravi patrolu do Egipta!
Old school :p gledao sam Mirka i 90 tih,zanimljivo mi bilo.