SAT (ČASOVNIK).....

Grof Vronski

Legenda
Poruka
60.495
Svi znamo da je sat na ruci
postao modni detalj....
Takoreći - ukras.
Malo je proizvoda današnjice koji imaju takav spektar
različitosti,formi,vrednosti.....

Ne uzimajući u obzir optočenost brilijantima,dijamantima,
izradu u zlatu,već ISKLJUČIVO SAVRŠENOST radnog mehanizma,

koja marka (i model ručnog sata)
je NAJSKUPLJI ?
Koji vi nosite ?

...Volim satove...Moj najskuplji je Raymond Weil, kombinacija čelika i žutog zlata, kupljen kad sam rodila prvo dete...Danas ga nosim jako retko (baš zbog tog žutog...). Ostale marke su ove popularne: Swach, Fossil, Morelato, Calvin Clain, Michael Cors...

A merkam Vacheron Constantin...

Poslednja izmena:
...Volim satove...Moj najskuplji je Raymond Weil, kombinacija čelika i žutog zlata, kupljen kad sam rodila prvo dete...Danas ga nosim jako retko (baš zbog tog žutog...). Ostale marke su ove popularne: Swach, Fossil, Morelato, Calvin Clain, Michael Cors...

A merkam Vacheron Constantin...

Jel ti taj "Reymond Weil" kockasti,sa 18k.
pozlatom ?
Imam taj,model "Geneve".
Izuzetno dobar sat.
Jedini minus mu je što je elektronik,
pa se povremeno (ne tako često) menja baterija.
A,ja preferiram više klasiku - ručno navijanje.

Svi znamo da je sat na ruci
postao modni detalj....
Takoreći - ukras.
Malo je proizvoda današnjice koji imaju takav spektar
različitosti,formi,vrednosti.....

Ne uzimajući u obzir optočenost brilijantima,dijamantima,
izradu u zlatu,već ISKLJUČIVO SAVRŠENOST radnog mehanizma,

koja marka (i model ručnog sata)
je NAJSKUPLJI ?
Koji vi nosite ?

Imam nekoliko satova,ali mi je najdrazi Breitling Chronomat B01 koji nosim u specijalnim prilikama :

breitlingchronomat1.jpg

U svakodnevnim uslovima najcesce ne nosim ni jedan,ali kad pozelim da nesto stavim na ruku,osim gorepomenutog nosim i Citizen AS 4020 52E :)

2007-09-22_191341.jpg

Imam tri
jedan Esprit- srednje debljine, dodje kao narukvica, srebrna
jedan Swatch- malo tanji, ljubicasti
jedan kupljen u New Jorkeru- crni, sa cirkonima
P.S. Nije mi bitna cena, ni najmanje, bitno je da je sam sat lep, da mogu da ga nosim i da sam zadovoljna njime. Nikad se ne bih opterecivala sto mi je sat jeftin i sl...

Volim satove...uvijek ga nosim, kad se desi da slucajno ne stavim, citav dan mi nesto fali...
Bitno mi je samo da je tacan :lol:, i da mi se stilski uklapa u ostatak odjevne kombinacije...tako da imam trenutno nekih 6 kom., od sportskih, skoro "muskih" modela, do elegantnih zenskih,...marke- casio, pegasus, giovani beverli hills ... osim jednog, svi ostale sam dobila na poklon...zapravo i taj jedan je poklon, ali sam ja birala, direktno kod sajdzije, i potpisala garantni listic...

ja obozavam rucne satove, ali trenutno nemam ni jedan u procesu sam nabavke, par starih sto sam imala su r.i.p.
za marke me bas briga, prvo meni se stvarno ti markirani jako retko svide, svi su nesto nabudzeni vriste "vidi me ala sam faca" ja volim jednostavnije modele, drugo ne pada mi na pamet da kupim skup rucni sat, kupujem u jeftinijim radnjama, na pijaci, kinezi.... de god stignem kad mi cena i model odgovara

najvise volim one modele inspirisane tenkom kazu, ne znam kako se zovu, i bas trazim takve al oni sasavi kinezi poceli da prave neke glomazne roze bem mu misa ono za samodbranu sat :lol: salim se malo, stvar ukusa, ko voli nek izvoli, ja ne bih to nosila nikako
volim i one male okrugle
uvek kupujem kozni (odnosno to je skaj) kais, ne volim one metalne, niti neke koji izgledaju kao narukvica
volim da ima sve brojeve, ili barem one osnovne, lepse mi je tako, kad nema brojeva deluje mi bas nekako monotono, ne volim digitalne
ponekad kupim i neki deciji sa nekom majusnom aplikacijom zivotinje i sl, kais jednobajan neutralan a aplikacija na samom satu :rumenka: sta cu kad sam sasava

evo slika modela na koji sam mislila, na tu foru

cartier-tank-americaine-watch-profile.png

ili ovako obican mali okrugli

images

ili ovako neki deciji

thumb2.php

Poslednja izmena:

Back