Saša Radulović napravio razdor: Rusi digli ruke od „Dveri“?!

Ključna stvar u Srbiji je uživati ugled kod Rusa...
Bez toga markodžank neće ni da vas uzme u razmatranje.
Čovek svaki dan proverava ugledni rejting u zvaničnoj Gazeti Ruske Federacije i po tome kalibriše svoje afinitete

Ma jok, najbitnije u životu
da se dobaviš do onoga
što niko normalan nikada ne bi radio ...
DA JEDNOM U MIZERNOM ŽIVOTU POMISLIŠ DA SI BITAN !!!
Da "odlučuješ", donosiš odluke, VLAST ebte.....

A kada svane, kad se probudiš,
posteljina "žuta", noga u noši,
do guše u svojim i tuđim fekalijama,
ŠTA SI RADIOO - NIŠTA,
GDE SI BIO - NIGDE
al' ko ga ebe, jednom, bar jednom si bio "faca",
"neko i nešto",
VLAST ebte ....
Imaš se čime unucima pohvaliti ....

Marko i ja se ni u čemu ne poklapamo, ni u čemu se ne slažemo,
ali Junk je ovde decenijama,
ima svoje mišljenje,
ima svoj identitet,
jedinstven je,
a ti ????

Doš'o, o'šo ....
Niko ni primetio nije ....

Nešto kao taj za koga lobiraš, troluješ, spamuješ ....

z:poz:z:poz:z:poz:z:poz:

Ma jok, najbitnije u životu
da se dobaviš do onoga
što niko normalan nikada ne bi radio ...
DA JEDNOM U MIZERNOM ŽIVOTU POMISLIŠ DA SI BITAN !!!
Da "odlučuješ", donosiš odluke, VLAST ebte.....

A kada svane, kad se probudiš,
posteljina "žuta", noga u noši,
do guše u svojim i tuđim fekalijama,
ŠTA SI RADIOO - NIŠTA,
GDE SI BIO - NIGDE
al' ko ga ebe, jednom, bar jednom si bio "faca",
"neko i nešto",
VLAST ebte ....
Imaš se čime unucima pohvaliti ....

Marko i ja se ni u čemu ne poklapamo, ni u čemu se ne slažemo,
ali Junk je ovde decenijama,
ima svoje mišljenje,
ima svoj identitet,
jedinstven je,
a ti ????

Doš'o, o'šo ....
Niko ni primetio nije ....

Nešto kao taj za koga lobiraš, troluješ, spamuješ ....

z:poz:z:poz:z:poz:z:poz:

Па, ето, ја сам исто деценију овде....

а, ово у спојлеру, то је нека поезија?

- - - - - - - - - -

Та нисам ти ја крив што ти лидерчине играју на карту да их Руси подржавају и на то оће да наватају неког наивног гласача. Шта си се накачио на мене, ја сам стрејт лик?

Чини ти се...

Svečano se zaklinjem
da više nikada neću napljuvati vratare pa šta god uradili,
SAMI SEBE PLJUJU VIŠE NEGO ŠTO BIH JA TO IKADA MOGLA !!!!

Sta si to nasla u postu koji si citirala iz cega zakljucujes da "sami sebe pljuju"?
Ja ne vidim sta je napisala a da nije tacno. Prenela sta je cula od Radulovica i sta misli o naslovu teme. Ono sto je navela kao fraze kojima Vucic zeli prikazati Dveri kao izdajnike napisano je i ovde kroz teme sa bas takvim naslovima.
U cemu je tvoj problem sa cinjenicama? Jedino ako si napredjacki bot, onda razumem nemoc.

Poslednja izmena:
Па, ето, ја сам исто деценију овде....

а, ово у спојлеру, то је нека поезија?

- - - - - - - - - -

Чини ти се...

Не чини ми се, покушавају да наватају проруске гласаче, али су толико провидни и толики ретарди да је то стварно јадно...исто ко ти..

Sta si to nasla u postu koji si citirala iz cega zakljucujes da "sami sebe pljuju"?
Ja ne vidim sta je napisala a da nije tacno. Prenela sta je cula od Radulovica i sta mislio naslovu teme. Ono sto je navela kao fraze kojima Vucic zeli prikazati Dveri kao izdajnike napisano je i ovde kroz teme sa bas takvim naslovima.
U cemu je tvoj problem sa cinjenicama? Jedino ako si napredjacki bot, onda razumem nemoc.

Obećala sam pa više neću ništa o njima ...
z:poz:poz-z-poz-

Не чини ми се, покушавају да наватају проруске гласаче, али су толико провидни и толики ретарди да је то стварно јадно...исто ко ти..

Ето ти га сад. Пишеш на теми како се удружују са Радуловићем а овамо "покушавају да наватају проруске гласаче".
Помири се ти најпре са својом логиком па напиши нешто смислено.:znamiguje:

- - - - - - - - - -

Obećala sam pa više neću ništa o njima ...
z:poz:poz-z-poz-

Нећеш "мало морген". Цео твој свет се своди на пљуцкање.
Не можеш ти да жививш без њих. :znamiguje:

Ето ти га сад. Пишеш на теми како се удружују са Радуловићем а овамо "покушавају да наватају проруске гласаче".

- - - - - - - - - -

:cmok2::cmok2::cmok2:

- - - - - - - - - -

НИСАМ ЈА У СВАЂИ СА ЛОГИКОМ ВЕЋ ТИ СА ПЕРЦЕПЦИЈОМ КОЈУ СИ ИСКРИВИЛА СТРАНАЧКИМ ТРАБУЊАЊЕМ.. упс..

- - - - - - - - - -

Beše DJB i Dveri finansira Skat?

Финансирају се из више извора, рецимо дорси су преварили дијаспору представљајући се као родољуби, био неки гадан скандал..али да је тиква пукла -пукла је...неће његово височанство Скат да их финансира изгледа, или се боре мешусобно, па ко победи он ће да буде њихов играч..

Stvarno?
Srecom, u ponudi postoji Vojvoda koji vrlo uspesno preporucuje ljudima samoubistvo

Послушај га, он је паметан чоек, докториро права са 24

И грешни Влајко га је послушао, па види шта је направио.

Доказ да не треба слушати Војводине савете, а и доказ да не треба слушати твоје савете.

Да си прочитао оно што пишем о њему био би те блам...шалим се, знам да немаш блама...мени је Шеки само једно од понуђених зала због којих не излазим на изборе, али..у случају да рецимо Крадуле дође у прилику да победи на изборима, излазим и гласам за Вјекослава. Ради се о чистом инстикту за преживљавање, а са шекијем шансе су небројено пута веће.

- - - - - - - - - -

И грешни Влајко га је послушао, па види шта је направио.

Доказ да не треба слушати Војводине савете, а и доказ да не треба слушати твоје савете.

Који сад Влајко јбму?

Koliko ja znam, Skatove i Devenportove zemlje prilicno finansiraju drzavni budzet ove nase zemlje

- - - - - - - - - -

Ради се о чистом инстикту за преживљавање, а са шекијем шансе су небројено пута веће.
Ako je rec o samoubistvu, za Vjekoslavom su sanse za to zaista nebrojeno puta vece.
Ali, to onda nije u skladu sa tvojim instiktom za prezivljavanje

Koliko ja znam, Skatove i Devenportove zemlje prilicno finansiraju drzavni budzet ove nase zemlje

- - - - - - - - - -

Ako je rec o samoubistvu, za Vjekoslavom su sanse za to zaista nebrojeno puta vece.
Ali, to onda nije u skladu sa tvojim instiktom za prezivljavanje

Да, глас за Крадулета је самоубиство, то су твоје тенденције и треба да послушаш Вјекослава..

hehaha-smiley.gif

Писмен човек узме па погледа Закон о буџету за 2017. годину.
Па, ако није пуно упућен (кад већ не зна који раздео да користи), онда бар користи претрагу "Финансијска помоћ ЕУ" и онда скакуће по цифрама
И онда дође до шокантног закључка да је ДРЖАВА СРБИЈА НАЈВЕЋИ СТРАНИ ПЛАЋЕНИК

Боље Скат њих него Вучић Клинтонове,а? :znamiguje:

НИСАМ ЈА У СВАЂИ СА ЛОГИКОМ ВЕЋ ТИ СА ПЕРЦЕПЦИЈОМ КОЈУ СИ ИСКРИВИЛА СТРАНАЧКИМ ТРАБУЊАЊЕМ.. упс..

Финансирају се из више извора, рецимо дорси су преварили дијаспору представљајући се као родољуби, био неки гадан скандал..али да је тиква пукла -пукла је...неће његово височанство Скат да их финансира изгледа, или се боре мешусобно, па ко победи он ће да буде њихов играч..

Од све твоје логике, ти само знаш да додош атрибут "трабуњање".
Ево опет пишеш контрадикторно. Као, финансира их Скат а "удварају се Русима".
Ипак пробај да се договориш са логиком. Надам се да је ниси скроз изгубио! z:p

Да си прочитао оно што пишем о њему био би те блам...шалим се, знам да немаш блама...мени је Шеки само једно од понуђених зала због којих не излазим на изборе, али..у случају да рецимо Крадуле дође у прилику да победи на изборима, излазим и гласам за Вјекослава. Ради се о чистом инстикту за преживљавање, а са шекијем шансе су небројено пута веће.

Који сад Влајко јбму?

Ипак ти не можеш вечито скривати да си Вучићев. :zgrudvanje:

Како је држава Србија највећи страни плаћеник ако плаћа сама себе? Мислиш, ЕУ је највише плаћа? Не, онда то није плаћање, то има неко друго име?

- - - - - - - - - -

Боље Скат њих него Вучић Клинтонове,а? :znamiguje:

Од све твоје логике, ти само знаш да додош атрибут "трабуњање".
Ево опет пишеш контрадикторно. Као, финансира их Скат а "удварају се Русима".
Ипак пробај да се договориш са логиком. Надам се да је ниси скроз изгубио! z:p

Ипак ти не можеш вечито скривати да си Вучићев. :zgrudvanje:

Е, ај ме заобиђите са тим вашим страначким идиотаријама..ја би вас све на њиву и у рудник са све онима за које се овде кољете док они згрћу гомиле пара на ваш активизам. Немате трунку части.

Back