Saša Radulović napravio razdor: Rusi digli ruke od „Dveri“?!

Како је држава Србија највећи страни плаћеник ако плаћа сама себе? Мислиш, ЕУ је највише плаћа? Не, онда то није плаћање, то има неко друго име?

- - - - - - - - - -

Е, ај ме заобиђите са тим вашим страначким идиотаријама..ја би вас све на њиву и у рудник са све онима за које се овде кољете док они згрћу гомиле пара на ваш активизам. Немате трунку части.

Е сада, када сам те разоткрила опет се претвараш у аполитичног месију.
Чим пишеш овде ти си укључен. То што глуматаш невинашце а овамо све удараш по свима (осим старим и новим радикалима), не значи да си то за шта се представљаш. О свима нама овде све говоре само наши постови. Све друго је тајновито. :znamiguje:

Чим пишеш овде ти си укључен. То што глуматаш невинашце а овамо све удараш по свима (осим старим и новим радикалима), не значи да си то за шта се представљаш. О свима нама овде све говоре само наши постови. Све друго је тајновито. :znamiguje:

Чмарко је од оних што кришом гласају за СНС, ал' да нико не зна.

Онда прочитај своје постове и покриј се ушима пре него кренеш да лепиш етикете..

Онда прочитај своје постове и покриј се ушима пре него кренеш да лепиш етикете..

Ja se svojih postova ne stidim. Uvek sam jasna i argumentovana u njima. Ne skrivam se iza toboznje neutralnosti i nepoliticnosti, kao sto ti pokusavas. A, svakome ko iole razmislja jasno je da si prikriveni SNS-ovac. Ja ne krijem da podrzavam Dveri.

Back