Saša Radulović napravio razdor: Rusi digli ruke od „Dveri“?!

A i vi i vas Radulovic, dosao i prosuo gastarbajter pricu, ja sam sa zapada i tako se radi na zapadu. A onda potura Jasminu Nikolic, malu sovinistu koja daje izjave poput: E imacemo 50 posto zena u privredi pa makar puklo. Bez obzira na strucnost i sposobnost. Bori se za red u skupstini, pa doneo gitaru i pravi rok scenu tamo..
Sve je to jedan cirkus...

- - - - - - - - - -

O ostalima da ne pricam...

A i vi i vas Radulovic, dosao i prosuo gastarbajter pricu, ja sam sa zapada i tako se radi na zapadu. A onda potura Jasminu Nikolic, malu sovinistu koja daje izjave poput: E imacemo 50 posto zena u privredi pa makar puklo. Bez obzira na strucnost i sposobnost. Bori se za red u skupstini, pa doneo gitaru i pravi rok scenu tamo..

- - - - - - - - - -

Што да не причаш о осталима?

дај мало о Шексију и Вјерици Радети.

Што да не причаш о осталима?

дај мало о Шексију и Вјерици Радети.

Pa evo na pr oko Seselja, cekam da se potvrdi ova njegova tvrdnja da ce da napadnu Albanci... Kako on kaze da ima pouzdane izvore informacija.
I imam osecaj da se to nece dogoditi i kada ga budu novinari pitali: A sta bi sa onim sto ste tvrdili, on ce da odgovori: E bas zato nisu napali, zato sto je SRS na sav glas izasla u javnost i pricala o tome i oni su se poplasili i mi smo ih medijski onemogucili u tome.
I tako Seki dobija glasove i medijsku paznju kako god okrenes.

Ма какви Руси какви бакрачи, јер Двери су се преко веза неких владика у СПЦ и старих љота у Лондону повезали са Енглезима, и од тада и Бошко Лидерчина више напада свога дојучерашњег врховног бога Вучића, иначе ништа од подршке добрих чики са Темзе.
А Радуловићевим сведоцима због тога криво - завиде Дверима на њиховом најновијем аранжману.

Poslednja izmena:

Изгледа да ни Крадуле ни дорси не уживају ама баш никакв углед код Руса и да џаба спинујете, тако нећете никог преварити да гласа за вас тврдећи да вас Руси подржавају...смешни сте ко цртани филм.

Изгледа да ни Крадуле ни дорси не уживају ама баш никакв углед код Руса и да џаба спинујете, тако нећете никог преварити да гласа за вас тврдећи да вас Руси подржавају...смешни сте ко цртани филм.

Крадули и Дорсима је битно да их уважава његова екселенција господин Скат.

Крадули и Дорсима је битно да их уважава његова екселенција господин Скат.

Чини се и да ће његова екселенција господин Скот добити другачије инструкције и да и та прича пада у воду...z:cry:

On nije ni rusofil, a ni anglofil, on je prostim rečima rečeno obična štetočina:zblesav:
Da znas da si u pravu. Tolike su stetocine za Vucicevu vlast da svaki dan izmisljaju poneku ovakvu nebulozu. Kazem nebulozu jer je sam naslov takav. Sasa Radulovic napravio "razdor" ali ne pojasnjava izmedju koga razdor. Onda kaze "Rusi digli ruke od Dveri" kao da su ih nekada opasali rukama ili sta?

Ustanici su se cesto pozivali na Alo.

Sad Alo ne valja.

Bambusanje mozga.
Alo i svako ko napise nesto o Dverima je super. Evo, oni su korektno objavili i izjavu Obradovicevu i demantovali naslov. Dobro, racuna se da 90% radikala ne cita nista sem naslova ali, ovo i jestekao da je pisao Seselj tj. Vucicev zaduzenik za Dveri.

Znaju Rusi vrlo dobro ko je Jasmina...

Naravno da znaju. Ne informisu se oni iz Informera i sa PINK-a. :hahaha:

Ма какви Руси какви бакрачи, јер Двери су се преко веза неких владика у СПЦ и старих љота у Лондону повезали са Енглезима, и од тада и Бошко Лидерчина више напада свога дојучерашњег врховног бога Вучића, иначе ништа од подршке добрих чики са Темзе.
А Радуловићевим сведоцима због тога криво - завиде Дверима на њиховом најновијем аранжману.

:hahaha: :hahaha: Ti si, uz Mracka, ovde najsmesniji. Postovi su vambas klasicni DB-ovski ali jos ne shvatate da je taj stil davno preazidjen, pa ispadate smesni kod nas starih rokera. :D

Синоћ сам гледала на фб Сашу Радуловића где је одговарао на питања о изборној крађи и осталим марифетлуцима власти. Интересантно је да он отворено саопштава не само да је ДЈБ око 15% већ тврди и да само још Двери расту и да су "далеко изнад цензуса" .
Када сам видела овај наслов, одмах ми паде напамет да је можда то тачно. Јер, зашто би се оваквим текстом нападао неко ко је слаб. Мени је интересантно како Вучић преко Шешеља напада Двери баш на патриотској платформи.(Јасмина Вујић-амерички шпијун, Двери=усташе, Двери се одрекле КиМ, Склот их увео у парламент са једним гласом иѕпод, Руси дигли руке...) Ја имам и своје вођење тога. Двери својом отвореном критиком разоткривају Вучићеву издају и Шешељево ћутање о томе, па их зато треба стално представљати као "лажне патриоте". Овај чланак је одговор на критику Вучићеве предаје свега што му траже оком КиМ и онемогућање Скупштине да о томе расправља.
.

Pokret „Dveri“ definitivno je izgubio podršku Rusije i nijedan zvaničnik te zemlje koji dolazi u Beograd ne želi više da se sretne sa ljudima iz tog pokreta, saznaje „Alo!” iz dobro obaveštenih izvora.

:rotf: Јесте таблоид који бабе купују због ТВ ревије има добро обавештене изворе
То је као кад би ја тврдио да сам у контакту са високо позиционираним људима унутар безбедносно-обавештајне структуре Пакистана

Ključna stvar u Srbiji je uživati ugled kod Rusa...
Bez toga markodžank neće ni da vas uzme u razmatranje.
Čovek svaki dan proverava ugledni rejting u zvaničnoj Gazeti Ruske Federacije i po tome kalibriše svoje afinitete

Poslednja izmena:
:rotf: Јесте таблоид који бабе купују због ТВ ревије има добро обавештене изворе
То је као кад би ја тврдио да сам у контакту са високо позиционираним људима унутар безбедносно-обавештајне структуре Пакистана
Pa jel ti stvarno mislite da rusi ne znaju koliko su ovi neozbiljni!

Aj malo da koristim blage reč[emoji57]

- - - - - - - - - -

Pa, to je stvarno strašno...

Синоћ сам гледала на фб Сашу Радуловића где је одговарао на питања о изборној крађи и осталим марифетлуцима власти. Интересантно је да он отворено саопштава не само да је ДЈБ око 15% већ тврди и да само још Двери расту и да су "далеко изнад цензуса" .
Када сам видела овај наслов, одмах ми паде напамет да је можда то тачно. Јер, зашто би се оваквим текстом нападао неко ко је слаб. Мени је интересантно како Вучић преко Шешеља напада Двери баш на патриотској платформи.(Јасмина Вујић-амерички шпијун, Двери=усташе, Двери се одрекле КиМ, Склот их увео у парламент са једним гласом иѕпод, Руси дигли руке...) Ја имам и своје вођење тога. Двери својом отвореном критиком разоткривају Вучићеву издају и Шешељево ћутање о томе, па их зато треба стално представљати као "лажне патриоте". Овај чланак је одговор на критику Вучићеве предаје свега што му траже оком КиМ и онемогућање Скупштине да о томе расправља.
.

Svečano se zaklinjem
da više nikada neću napljuvati vratare pa šta god uradili,
SAMI SEBE PLJUJU VIŠE NEGO ŠTO BIH JA TO IKADA MOGLA !!!!

Ključna stvar u Srbiji je uživati ugled kod Rusa...
Bez toga markodžank neće ni da vas uzme u razmatranje.
Čovek svaki dan proverava ugledni rejting u zvaničnoj Gazeti Ruske Federacije i po tome kalibriše svoje afinitete

Та нисам ти ја крив што ти лидерчине играју на карту да их Руси подржавају и на то оће да наватају неког наивног гласача. Шта си се накачио на мене, ја сам стрејт лик?

Back