Šarplaninac

DSC_0501.jpeg

DSC_0502.jpeg

DSC_0503.jpeg

DSC_0505.jpeg

DSC_0511.jpeg

Lepe slike, bas sam uzivala. :) Inace, juce sam cula da Italijani masovno kupuju sarce da im cuvaju imanja, odlicno su se pokazali bas za tu namenu.

Hvala u ime gdjice Shimon ;)

Jeste kupuju, i stvarno su se pokazali kao odlicni cuvari.....
E sad dal masovno.... Imamo slab EPP....

A isto se dobro pokazao u americi, na teritoriji new mexika, u odbrani stada od kojota....

Poslednja izmena:
Ovo nije zdravo gledati,taman se zagledas ono kraj :lol: . Nego jedan me podstei na mog pokojnog rokija :sad2: ali sta se moze,slike su prelepe svaka caast i fotografu i psima i vlasnicima nemam reci :ok:

Hvala u ime gdjice Shimon ;)

Jeste kupuju, i stvarno su se pokazali kao odlicni cuvari.....
E sad dal masovno.... Imamo slab EPP....

A isto se dobro pokazao u americi, na teritoriji new mexika, u odbrani stada od kojota....

Cula sam i za SAD, i jos sam cula i da uzimaju autohtone sarce i u Turskoj autohtone kangale, da su njihovi mesanci jos bolji za tu namenu, da nema stetocine koja moze da se provuce. Prethodno su pokusali elektricne ograde, neke fensi rase, visoke ograde... ali nista kao sarac! :worth:

Pa malo.....

Imam ih jos ....

Ali ih nisam tebi postavio, ti si bila tamo pa si videla uzivo :mrgreen: ,
Samo sam ja vredan i lep i skroman pa postavljan.....
A ne ko neki koji su bili u Kuli, usput jos i slikali, pa su malo skrti da i sa ostalima podele lepe slicice :hahaha: .....

Otpozdrav i od nas.....

PS. Moji kerovi sad nemaju koga da uvaljaju u blato pa su malo tuzni.....
Da, Da bili u Kulu i mislim da nam je bilo lepo naravno početak dana ,buđenje i ima šta da se vidi ....ŠIMONOVCI hteli da nam ukradu plasman ...eeee ali nismo se dali ...
Molim te Idijota postavi sliku kako je Cukorka izgledala pre kretanje na put .
A inače znamo da si lep,skroman,dobar ,vredan...jujuj nećemo više da te hvalim ..je si uzeo crvene tablete ?
P.S Nije nikakav problem dovedi ih opet kod nas malo da se igraju ;)

Crvene su bile pre dve godine......
Glasovi nisu nestali , pa su mi dali plavo-zelene.....
Hehehe glasovi ostali.... hehehe

Di bre krali bre????
Sa tom blatnjavom kujicom ionako niste imali sanse protiv nas lepe uredne izfrizirane :rotf: :rotf:

Ahhhhhh svašta čuješ ti od tih tvojih glasova. A i ova moja ( moooožda bi i ona koju 'bonu :per::mrgreen: ). Lepo joj rekoh...to je bila dijabolička sabotaža od strane
velikih prijatelja i "ljutih" rivala u ringu.

Ma kujica lepa, trenutno zuckasta kao na slici
DSC_0101.jpeg

DSC_0108.jpeg

Pa je posle uvaljaju u blato, da umaze moje kerove igrajuci se sa njima, da se brukamo na izlozbi...
DSC_0140.jpeg

DSC_0143.jpeg

Da da to je ista ta lepa zuckasta kujica...
DSC_0151.jpeg

A oni finiji samo cudno gledaju...
DSC_0157.jpeg

Nece on da se igra, da se slucajno ne isprlja ....
DSC_0162.jpeg

I tako hvala bogu nisam ih morao cistiti pre izlozbe, :worth:

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Vidi ,vidi naša mala vaspitana ,lepa ,čuvana ,voljena beba...Bože ,Bože ovi dođoši na kakvu zlo naveli naše naivno bebu :zcepanje: Oni kao fini mogu misliti tek da vidu crevo za zalivanje ...

P.S Hvala Noemi što je ovekovečila trenutke. Ovo su najbolje slike :super:

Adrijana

Back