Šarplaninac

DSC_0155w.JPG

DSC_0165w.JPG

DSC_0167w.JPG

DSC_0168w.JPG

Da to su sa Specijalke idijota i gospođica Simon su potrudili da urnišu aparat ;)

Kod Burdušovog gazde uvek može pivo a Boga mi i Burduš počinje pored njega povremeno da unosi B vitamina ;)

Poz Adrijana

Ovamo čovek da dođe samo da pari oči na izvornoj lepoti... :aha: A B kompleks je ipak jako bitan, prvo na šta su me upozorili laici kad sam postajala vegetarijanac je gvožđe ali ono na šta su mi iskusni vegani skrenuli pažnju je B12. ;)

To je Paco Faundland. Pas iz naše odgajivačnice,otac od Burduša Faundlanda ( ovog dole na fotki).
Kao što nema savršenog psa tako i Paco ima neke svoje mane,ne neke velike ali ipak mane.

533267_3509676098965_1183728465_33485372_216614568_n.jpg

Burduš Faundland

Zahvalio bih se S.Kaći za fotku.

Prvo da pozdravim sve na forumu i imam jednu molbu upucenu svima vama. Sto vise i sto cesce pregledajte svoje ljubimce. Ima ove gamadi puno. Muzjaka NLT-a mi je zarazio krpelj. Evo vec 4 dana ga svaki dan vodim veterinaru, prima antibiotike i neke vitaminske inekcije. Nista ne jede evo vec 4. dan i mokri krvavu mokracu. Nijanjsu je svaki dan mokraca bistrija, ali bojim se da nije vec previse izgubio krvi. Sreca pije vodu. Ne znam sta mu sve nisam nudio od hrane, ali nista u usta nece. Danas mi je vet rekao da mu ukljucim i bactrim. Pas je bio tretiran Frontline Combo-m tako da stvarno vise niti imam snage ni volje ni pisati ni citati vazano o o proizvodima protiv krpelja. Nema pravila niti ima nesto izgleda sto je 100% zstita. Sve sam radio po knjigama, ali eto desilo se. Jos jednom vas sve molim, pregledajte i volite svoje ljubimce.

Poslednja izmena:
Imas odgovor na Buve, krpelji i ostala gamad. Treba mu oporavak jetre, gvozdje, kalcijum, B kompleks. Ne forsiraj ga sa hranom i ponovo, razmisli o nekom spot-on preparatu jer, kako vidis, ko ne plati na mostu, plati na cupriji. Pre neki dan je mojoj kuji popustio Duowin posle vise od pola godine, dala sam 600 dinara na novu dozu za njenu velicinu (7-15kg, valjda je i nlt tu negde) i vredi svaki dinar, veruj mi! Buve i dalje nema. Ali sacekaj da se oporavi od zutice pa mu onda nanesi zastitu, a i trebaju ti 2-3 dana bez kise.

Poslednja izmena:
Imas odgovor na Buve, krpelji i ostala gamad. Treba mu oporavak jetre, gvozdje, kalcijum, B kompleks. Ne forsiraj ga sa hranom i ponovo, razmisli o nekom spot-on preparatu jer, kako vidis, ko ne plati na mostu, plati na cupriji. Pre neki dan je mojoj kuji popustio Duowin posle vise od pola godine, dala sam 600 dinara na novu dozu za njenu velicinu (7-15kg, valjda je i nlt tu negde) i vredi svaki dinar, veruj mi! Buve i dalje nema. Ali sacekaj da se oporavi od zutice pa mu onda nanesi zastitu, a i trebaju ti 2-3 dana bez kise.

Hvala na odgovoru, ali zar Frontline Combo nije spot-on preparat? Time je bio tretiran. Ampule su u pitanju. Nabavljam ih iz Belgije jer sam cuo da kod nas ima falsa. Pozdrav.

Back