Šarplaninac

Crni djavoako nema baruta u sebi,i krvi od Mikinih pasa....onda sam u zabludi debeloj.
Po meni,jedan lep muzjak...a o karakteru nesumnjam.;)
A kuja....mozda malo grublje glave...malo tipichnije za muzjaka.No u kombinaciji sa odgovarajucim psom,dalo bi se to malo ispraviti.

Poslednja izmena:
Crni djavoako nema baruta u sebi,i krvi od Mikinih pasa....onda sam u zabludi debeloj.
Po meni,jedan lep muzjak...a o karakteru nesumnjam.;)
A kuja....mozda malo grublje glave...malo tipichnije za muzjaka.No u kombinaciji sa odgovarajucim psom,dalo bi se to malo ispraviti.
Nisi u zabludi jeste od Mikinih kerova, nema Baruta u sebi,vec, Murka i Tarzana kao i Bonu

prelep ker...samo sto preko leta smrdi brate kao poljski vc :)
inace dobra narav i veran...ima ga moj komsija vec skoro 10 godina...

Smrdi ako se ne odrzava pogotovo u letnjem periodu, ali ako se redovno cisti i pere svakodnevno u letnjem periodu onda se to svodi na neki minimum, ali ako se to ne cini svakodnevno normalno da smrdi kao poljski WC

za sve one koji fantaziraju kako šarci ne podnose druge pasmine...ovo je na njegovom teritoriju

Prilozi

• banda.jpg
    banda.jpg
    48,6 KB · Pregleda: 22
  • prvi ročkas.jpg
    prvi ročkas.jpg
    46,8 KB · Pregleda: 22
Smrdi ako se ne odrzava pogotovo u letnjem periodu, ali ako se redovno cisti i pere svakodnevno u letnjem periodu onda se to svodi na neki minimum, ali ako se to ne cini svakodnevno normalno da smrdi kao poljski WC

Ne bih rekla da ste u pravu. Ako se pas slobodno kreće, sam bira mesto gde obavlja izvesne potrebe, on ne smrdi ni leti ni zimi. Njihova dlaka je takva, da nije potrebno kupati ga više od dva puta godišnje, sem ako je leti reka u blizini, a to već spada u uživanje.:)

Ne vezivati ga na lanac, on to ne trpi, pravilno ga hraniti, na par meseci čistiti od glista, pustiti ga da se slobodno kreće po svojoj teritoriji, dobićete mnogo više od psa, dobićete pametnog i hrabrog prijatelja.:)

@ ipaksamtoja.
Dobro nam doshla i na ove stranice.:)

@ Lordi...cene shtenadi sami vlasnici postavljaju.Sve zavisi shta i kakvo je porekla shtene.
No ne mora da znachi po onoj staroj "shto skuplje to bolje".
Treba pazljivo birati,traziti.
A sharplaninac se NE KUPUJE.

@ ipaksamtoja.
Dobro nam doshla i na ove stranice.:)

@ Lordi...cene shtenadi sami vlasnici postavljaju.Sve zavisi shta i kakvo je porekla shtene.
No ne mora da znachi po onoj staroj "shto skuplje to bolje".
Treba pazljivo birati,traziti.
A sharplaninac se NE KUPUJE.

Paaaaa....... to sam cuo kako onda da ga nabavim.Imao sam ga kao mali i mnogo mi se swidjaju prelepi su i prepametni, ne kazem da su druge rase bzwz ali za mene je sarplaninac NO1

Back