Sarkozy poziva na moćnu i nezavisnu EUropu

саркози је лилипутанска протува пропалог либералног капитализма,диктатуре профитаријата и пропалог спекулативног капитала,улазак у ратоборни атлантизам,за француску је грех!

KAKVU SI TI BUDALASTINU ODVALIO>>>
Francuska je bila vele sila i u prvom i u drugom svetskom ratu pa ih svabe okupirale za mesec dana

Ovo što si ti napisao je glupost stoleća pa ti ne samo da živiš u prošlosti nego nisi pročito šta ti je čovek stavio na linkovima,Francuska je danas supersila a nekada je bila velesila pa ne bi je ameri dali oba krila NATO-a pod njihovu komandu i još je glavna komanda Nato-a u Briselu a ne u Pentagonu.****** kakvih bisera ima na ovom forumu vi nemate pojma šta je Francuska danas pa moj frend je legionar i kada mi ispričo što sve njihova vojska ima od aviona do nuklearnih podmornica i nosača aviona.A ti pišeš bila je da bila je u tvom retardiranom mozgu žalim autora teme što mora komunicirati sa tako glupim ljudima poput tebe koji nemaš pojma o vojsci i živiš u prošlom vremenu.:thumbdown:

Poslednja izmena:
http://www.jutarnji.hr/svijet/clanak/art-2009,4,17,,159943.jl U magazinu L'Expressu Sarkozy je citiran kako se šali s Obaminim "svetačkim imidžem". Na Sarkozyjev pritisak Obama je prihvatio posjetiti Francusku u lipnju, na obljetnicu "Dana D" - iskrcavanja saveznika u Normandiji 1944. "Ja ću tražiti da hoda po Kanalu (vodi) i on će to učiniti", rekao je Sarkozy, po izvješću koje prenosi The New York Times.c/p Sarkozy se stvarno ponaša kao gospodar svijeta odnosno Napoleon 21vijeka sve njegove manire su slične samo da ne napravi istu grešku kao Bonaparte i krene na Rusiju;)

Back