Sarena strana *:o)

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo za Dokonog!

Ako nisi vec video... ;)

raj4rn2.jpg

naslov: I mi namestamo utakmice... ?

propratni text: potrebno je da od litvanaca izgubimo do 4 razlike ... desetak sekundi pre kraja litvanci ce povesti sa 8 a tada... pogledajte kako se gradi u reketu i kako se pravilno izvodi lopta

Najbizarniji zakoni na svetu

Da li ste znali da u Francuskoj ne smete prasetu da date ime Napoleon? Ili da u Ohaju nije dozvoljeno napiti ribu? Britanski „Tajms“ je objavio listu najbesmislenijih 25 zakona na svetu.

1 Glava svakog mrtvog kita pronađenog na britanskoj obali zakonski pripada kralju; rep, s druge strane, pripada kraljici u slučaju da joj zatrebaju kosti za korset.
2. U Bahreinu lekar muškarac sme da pregleda ženske genitalije, ali prilikom pregleda ne sme direktno da ih gleda; sme da gleda samo njihov odraz u ogledalu.
3. U Londonu je zabranjeno zaustavljati taksi ako imate kugu.
4. U Vermontu žene moraju da dobiju pismenu dozvolu svojih muževa ako žele da nose protezu.
5. U Boulderu u državi Kolorado ne smete da ubijete pticu na teritoriji grada, niti da imate kućnog ljubimca.
6. U gradu Jorku zakon dozvoljava da ubijete Škota u okviru starih gradskih zidina, ali samo ako nosi luk i strelu.
7. U Česteru Velšanima je zabranjeno da uđu u grad pre svitanja i da ostanu u njemu posle zalaska sunca.
8. Na Floridi neudata žena koja iskače iz padobrana nedeljom može da dospe u zatvor.
9. U Britaniji muškarac koji oseti potrebu da urinira na javnom mestu sme to da uradi samo po zadnjem točku svojih kola, pod uslovom da desnu ruku drži na automobilu.
10. U San Salvadoru pijanim vozačima može se izreći kazna streljanja.
11. U Londonu slobodni građani smeju da pređu sa stadom ovaca preko londonskog mosta bez plaćanja putarine i da teraju guske.
12. U Britaniji svi muškarci iznad 14 godina moraju dva sata dnevno da vežbaju gađanje iz luka.
13. U Indoneziji masturbacija se kažnjava odrubljivanjem glave.
14. U Britaniji trudnica sme da se olakša gde god želi, čak i u policajčev šlem, ako ga zamoli.
15. Zakon savezne države Ohajo zabranjuje građanima da napiju ribu.
16. Po britanskim propisima vezanim za regulisanje poreza za 2006, poreskom službeniku morate da kažete sve što ne želite da on zna.
17. U Francuskoj je zabranjeno prasićima davati ime Napoleon.
18. Ako ste naopako zalepili poštanski marku s likom britanske kraljice, počinili ste akt izdaje.
19. Protivzakonito je umreti u Parlamentu.
20. Taksi u londonskom Sitiju ne sme da vozi besnog psa ili leš.

Dodje Ciga na buvljak i prodavac mu ponudi detektor lazi za samo 100 dinara . Ciga se zacudi kako tako jeftino, i kupi ga nakon kraceg razmisljanja. Dolazi on kuci i u tom trenutku dolazi i sin iz skole.
- Sta si dobio iz matematike? - upita ga majka sa vrata.
- Pet!
''Tuuuuuuut''. - oglasi se detektor lazi.
- Ma, govori, sta si dobio?
- Cetiri.
''Tuuuuut''.
- Mamu ti *****, govori! - nervozno ce majka.
- Jedan.
- Ja kad sam isla u skolu imala sam sve petice! - doda majka.
''Tuuuuuuuuuuut''. - ponovo se oglasi detektor.
-Pa dobro, nisam, ali nisam imala ni sve jedinice.
Ukljuci se i otac u pricu:
- Kad sam ja is'o u skolu...
''Tuuuuuuuuuuuuuuuuuut''. - prekine ga detektor.
- Pa, dobro, da sam is'o nikad ne bi imao sve jedinice.
- Ma nosi se, sta me napadas! - razurla se sin.
A majka skoci:
- Kako to pricas sa ocem!
''Tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut''.

Eva Braun:
i jos nesto,jel moze recimo zena da prijavi muza,omrznutog komsiju....?
veruju li na rec ili treba dostaviti neki dokaz? :lol:
То не знам, али знам да за женско неверство, је довољно да те је у томе ухватило три пара очију, е сад, ту је квака, пошто се у муслимана два пара женских очију рачуна као један пар мушких очију.

(3 мушка или (2 мушка и 2 женска) или (1 мушки и 4 женска) или 6 женских) пари очију.
Јел тако, несонсе?
Е сад, не знам како ће бити ако неко нема једно око...:lol::lol::lol:

Back