Eva Braun
Stara legenda
- Poruka
- 77.141
Aleksej_BASO:Ej alo, nije ovo "linija" ja da sam vam moderator sve vi obrisao![]()
srecom pa nisi!
@DOC imas srece pa ja ne jedem mnogo
decije porcije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aleksej_BASO:Ej alo, nije ovo "linija" ja da sam vam moderator sve vi obrisao![]()

iju
...bezim ja dok mi krzno jos uvek citavo 
Eva Braun:srecom pa nisi!![]()
@DOC imas srece pa ja ne jedem mnogo
decije porcije![]()
proka1:Vikend u galaksiji
Hotel u svemiru do 2012.
LONDON - Ksavijer Klarmon, direktor kompanije čije su arhitekte započele izradu planova za izgradnju prvog hotela u svemiru, izjavio je da će tri dana u "Galaktičkom apartmanu" koštati četiri miliona dolara. "Galaktički apartman" treba da bude pušten u promet 2012. godine, a svojim posetiocima omogućiće da obiđu Zemlju za 80 minuta. Klermon je izračunao da na svetu postoji 40.000 ljudi koji sebi mogu da priušte "vikend u svemiru". Hotel treba da bude sklopljen od kapsula i biće nalik na veliki molekul. Njegova izgradnja stajaće tri milijarde dolara, ali se imena investitora zasad ne objavljuju.
(FoNet)
, . . . i na kraju . . . cemu sve to ? :| DOC HOLLIDAY:Onda ce mo vise puta na veceru, dok ne dostignes zeljenu kolicinu porcije.

DOC HOLLIDAY:Onda ce mo vise puta na veceru, dok ne dostignes zeljenu kolicinu porcije.

Eva Braun:evo....1 2 3 sad!
pocinjemo!