A
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

slavishans:Novosadski je ciganski triatlon!
Otrči na Štrand,okupa se i vrati se kući biciklom!![]()
PROTEST U KUPAĆIM KOSTIMIMA
Autor Nenad Seguljev
Wednesday, 13 June 2007
Ukoliko ne dobiju privremene urbanističko-tehničke uslove za plažu Oficirac kako bi se ona uredila, stanovnci Petrovaradina najavljuju miran prostest u kupaćim kostimima ispred Gradske kuće. Predsednik Saveta mesne zajednice Petrovaradin Petar Mudri naveo je za 021 da će 2.000 kupača napraviti "plažu" ispred Gradske kuće, a umesto parola nosiće lopte, šlaufe i ležaljke. Mudri podseća da su još u februaru poslali zahteve svim nadležnim gradskim službama da im se dozvoli uredjenje Oficirca, za šta je pokrajinska vlada obezbedila sredstva. Prema njegovim rečima, ulaz na ovu plažu se neće naplaćivati. Pre tri godine Gradsko zelenilo uredilo je ovu plažu i obezbedilo higijenske uslove, medjutim u medjuvremenu su nepoznati vandali sve uništili, tako da je ostalo samo nekoliko tuševa koji nisu u funkciji. 12-06-2007 (RADIO 021)

proka1:Slika prva.
voza se Tito vozom, odjednom voz stane i Tito izađe i pita mašinovođu:
• Zašto je voz stao?
• Druže Tito, nema više pruge!
• Brzo zovite omladince i neka izgrade prugu!
Slika druga.
voza se Ante Marković vozom, odjednom voz stane i Ante Marković izađe i pita mašinovođu:
• Zašto je voz stao?
• Nema više pruge!
• Brzo, skidajte prugu kojom smo prošli i postavljajte je napred!
Slika treća.
Voza se Velja Ilić vozom, odjednom voz stane i Velja Ilić izađe i pita mašinovođu:
• Zašto je voz stao?
• Veljo, nema više pruge!
• Ljuljajte voz, neka izgleda kao da se vozimo!
proka1:zasto deci ne traba dati da igraju fudbaL :::::
Izjava fudbalera
- Pa sigurno da mi je žao jer oni su dali go a mi nismo dali go. Znači, hvalio nam je jedan go, pošto su oni dali go, tipčno holandski kroz sredinu, a pošto mi nismo dali go, oni su pobedili a mi izgubili."
Dragoslav Jevrić, fudbaler SCG posle utakmice Holandija - SCG, 11. maja 2006.
proka1:Zvoni telefon u stanu Velje Ilića. Javlja se njegova žena i čuje umilni ženski glas:
• Dobar dan! Jel' to Zokijeva kuća? Treba mi Zoki!
• A ko ga traži?
• Ovde njegova školska drugarica.
• Lažeš *****štijo, Zoki nikad nije iš'o u školu!

jacques:Stopiraju seljak i ovca i niko nece da im stane. Posle pola sata staje covek sa BMW-om i kaze seljaku da ce njega povesti a da ovcu nece jer mnogo smrdi. Seljak se slozi i kaze vozacu da ce ovca ici iza njih. Krenu oni, vozac vozi 30km/h, pogleda u retrovizor a ovca ih prati, nagazi on 70km/h kad ovca ide. Vozac se iznervira, nagazi 200km/h, pogleda u retrovizor kad ovca trci, ali isplezila jezik ulevo. Kaze on seljaku da ovca ide, ali da je isplazila jezik u levo. Seljak kaze:
- "Isplazila jezik u levo? Sad ce da te pretice."
jacques:- Taman posla! Bio je nezniji i bolji od mog Zivote!
-----------------------------------------------------------------
Potpisujem peticiju za oslobadjanje doktora!!! Ovaj treba da bude predsednik
drzave!!!