Sarena strana *:o)

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Отишао Мујо у Америку, и запосли се у фабрици кобасица. И добије та фабрика нове машине. Шеф објашњава:
-У ову машину само ставите вола и на другој страни излазе кобасице.
Мујо гледа, гледа па пита:
-Да ли постоји машина у коју ставите кобасице па изађе во?
Шеф: Не Мујо, то је могао само твој отац!

16460rk.jpg

Snimio sve svoje obroke u 2005.

Kris Džilet je snimio digitalnim fotoaparatom svaki obrok koji je pojeo u toku 2005. godine. Tako je dobio ukupno 2.550 fotografija, od kojih je napravio kolaž visine pet metara pod naslovom „2005“, koji je izložio u galeriji u Bredfordu. Kris je došao na ovu ideju nakon što je njegovoj ženi poslao fotografiju hamburgera koji je pojeo u Los Anđelesu. „Pomislio sam da bi bilo zabavno da to radim tokom cele godine kako bih uhvatio sve uspomene vezane za hranu“, izjavio je on.

:D :D :lol:

nesons:
Snimio sve svoje obroke u 2005.

Kris Džilet je snimio digitalnim fotoaparatom svaki obrok koji je pojeo u toku 2005. godine. Tako je dobio ukupno 2.550 fotografija, od kojih je napravio kolaž visine pet metara pod naslovom „2005“, koji je izložio u galeriji u Bredfordu. Kris je došao na ovu ideju nakon što je njegovoj ženi poslao fotografiju hamburgera koji je pojeo u Los Anđelesu. „Pomislio sam da bi bilo zabavno da to radim tokom cele godine kako bih uhvatio sve uspomene vezane za hranu“, izjavio je on.
:D :D :lol:
Nemoj da se ti " navučeš " na tu ideju, iz'abaćeš onaj legendarni fotoaparat, za ciglo, mesec dana !!! :lol:

Leto
Mrav vredno radi u vrtu i znoji se. Odjednom cuje sirenu automobila iza sebe, okrene se i vidi Cvrcka u kabrioletu sa tri dobra komada .

Cvrcak: Zdravo Mrave, sta radis ?

Mrav : Evo sredjujem vrt, znas spremam se za zimu, a ti ?

Cvrcak:Evo imam tu neke komade, idemo na more, ono zeka-peka, sunce, plivanje i to. Hoces sa nama ?

Mrav: Neka, neka, samo vi idite.

Jesen

Mrav ubire plodove iz vrta i sprema zimnicu. Ponovo sirena isred kuce. Izadje ispred i vidi Cvrcka u besnom autu sa tri jos bolja komada.

Cvrcak: 'De si burazeru, sta ima novo?

Mrav: Evo spremam zimnicu, ide zima duga i hladna pa da se pripremim.Kod tebe?

Cvrcak: Ma, ovde je leto proslo pa idemo malo u toplije krajeve, ono suncanje, kupanje... znas vec. 'Ajde s nama!

Mrav: Neka, neka, samo vi idite

Zima.

Mrav uziva u toploj sobi, izvalio se, gleda TV i polako gricka semenke. Cuje kucanje n a vratima, otvori i vidi Cvrcka.

Cvrcak u skijaskom odelu, ispred kuce dzip, u dzipu tri komada - boli glava.

Cvrcak: `Alo burazeru, sta se radi?

Mrav: Evo TV, klopica, grejanje.... Ti ?

Cvrcak: Pa, evo sneg je pao, minus je pa idemo malo na Kop. Znas ono skijanje, sankanje, ludnica burke ! Tu su i komadi naravno pa sam mislio da neces kojim slucajem sa mnom?

Mrav: Neka, neka, samo vi idite. Nego Cvrki, ako vidis negde onu bracu Grim reci im da cu im se na jebati majke kad ih nadjem

Back