Sarena strana *:o)

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dva decja vica iz danasnjeg blica :):)

Pomoć
Otac istukao sina, pa ga pita:
„Znaš li ti uopšte zašto sam te istukao?“
„Još i to. Najpre me biješ, a onda ne znaš zašto me biješ!?“

Kelj
Dobio Ivica kelj za rucak i kad mu se malo prosulo, on saopštava mami: "Mama, prosuo mi se kelj!" "Je li puno, sine?"
"Nije, ali bolje išta nego ništa..."

Имаја Пиротјанац три сина, па двојицу испрати у бели свет на работу (Немачка).
После три године, долазив овија два сас воз (најефтиније), а на станицу ги чекају,татко и најмалеј брат,зарасли у браде. Они кад ги видеше, удрише у кукање па питују;
- Куку, таткооо, да неје мајка умрела?
А татко ће: Неје мајке ви га, него зашто понесосте оба џилета кад отидосте у Немачку?!

Usmeni ispit na medicinskom fakultetu: "Ako vam je znanje k'o sise, ne moramo ni pocinjati s ispitom." (profesor dobio zabranu usmenog ispitivanja)

Ispit iz fizike: "Jesu li vama mozak napumpali helijem da biste uopšte mogli uspravno hodati?"

Profesor pravnog fakulteta obraæa se trudnoj studentkinji: "Sad vec udvoje dolazite na ispit, a još uvek nemate pojma..."

Profesor sedi u restoranu i jede. Dolazi student i seda bez pitanja za njegov sto. Profesor, ljutito:
- Otkad to orlovi i svinje sede za istim stolom?
Student se digne, pokupi tacnu i kaže:
- Dobro, onda letim dalje...

Meni se desilo da profesor kaze "sada sam dao potpise i nemoj da me neko slucajno na hodniku pita za postpis :mad: "

A ja naravno u svom stilu zakasnim na to predavanje, stgnem na kraj, i kada se zavrsilo zamolim profana za postpis na hodniku, hahaha! :D

primer kako admini/modovi terorisu usere.... :lol:

boom8fo8ne6xy5zz0gwog3lin5.gif

U apoteci :
Jedna gospodja dodje u apoteku i zatrazi arsenik. Na sta ce Apotekar: -
Buduci da
se radi o jakom otrovu, moram vas pitati za sta vam je potreban?
- Zelim otrovati moga muza.
- Zao mi je, ali u tom slucaju vam ga ne mogu dati. Gospoda otvori torbicu, iz nje izvadi jednu fotografiju na kojoj se vidi njen muz i apotekarova zena, kako vode ljubav i pokaze je apotekaru koji dobro osmotri fotografiju i znacajno sa puno uvazavanja rece:
- Oprostite gospodo, nisam znao da imate recept.

I uspomena na prosle dane ;):lol:

jacques:
U apoteci :
Jedna gospodja dodje u apoteku i zatrazi arsenik. Na sta ce Apotekar: -
Buduci da
se radi o jakom otrovu, moram vas pitati za sta vam je potreban?
- Zelim otrovati moga muza.
- Zao mi je, ali u tom slucaju vam ga ne mogu dati. Gospoda otvori torbicu, iz nje izvadi jednu fotografiju na kojoj se vidi njen muz i apotekarova zena, kako vode ljubav i pokaze je apotekaru koji dobro osmotri fotografiju i znacajno sa puno uvazavanja rece:
- Oprostite gospodo, nisam znao da imate recept.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Back