gost 110506
Primećen član
- Poruka
- 886
Тај први текст су чисте глупости. Нити је секс лековит, нити апстиненција угрожава здравље. Претерују. :?
NEmas pojma!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тај први текст су чисте глупости. Нити је секс лековит, нити апстиненција угрожава здравље. Претерују. :?

)
I MArko Kraljevic nije dao, kad ce spavat sa zenom, po 40 dana da se ne tusira da pravi onaj miris oseti vagine... Ahahahahahaha!!!!!
NEmas pojma!

Кад будеш бар неколико месеци апстинирао, јави нам се да чујемо да ли си се разболео и кад будеш бар пар месеци упражњавао секс скоро свакодневно, јави нам се да чујемо од чега те је излечио.![]()

Мислим да сам гледала тог лика на ТВ-у, а и да нисам, чим се помене Шипово, могу мислити.
Упознала сам бар 15 људи из Шипова, наравно, сви су дошли да живе у НС, а какви су то живописни ликови - зло и наопако!

... BESPARICA, a ?!? :-DE sada recimo ja imam nekih zdravstavenih problema, koji su mnogo umanjeni i skoro nestali kada sam imao redovan sex (skoro svakodnevno), a vrate se kada ima manje sexa. Ne bih da iznosim bas tacno sta je u pitanjuali kod mene je tako..
ops:

pazi samo da ti ne udju mravi u hard disk![]()

... a Proka i PIJE, tako da nema ni jednog živog organizma ( osim njegovog ! ), u radijusu od 10 stopa, oko kompa !!! :-DЈао, и ја редовно једем за рачунаром.ops: