gost 110506
Primećen član
- Poruka
- 886
Тај први текст су чисте глупости. Нити је секс лековит, нити апстиненција угрожава здравље. Претерују. :?
NEmas pojma!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тај први текст су чисте глупости. Нити је секс лековит, нити апстиненција угрожава здравље. Претерују. :?
NEmas pojma!
Кад будеш бар неколико месеци апстинирао, јави нам се да чујемо да ли си се разболео и кад будеш бар пар месеци упражњавао секс скоро свакодневно, јави нам се да чујемо од чега те је излечио.![]()
Мислим да сам гледала тог лика на ТВ-у, а и да нисам, чим се помене Шипово, могу мислити.
Упознала сам бар 15 људи из Шипова, наравно, сви су дошли да живе у НС, а какви су то живописни ликови - зло и наопако!
... BESPARICA, a ?!? :-DE sada recimo ja imam nekih zdravstavenih problema, koji su mnogo umanjeni i skoro nestali kada sam imao redovan sex (skoro svakodnevno), a vrate se kada ima manje sexa. Ne bih da iznosim bas tacno sta je u pitanjuali kod mene je tako..
pazi samo da ti ne udju mravi u hard disk![]()
... a Proka i PIJE, tako da nema ni jednog živog organizma ( osim njegovog ! ), u radijusu od 10 stopa, oko kompa !!! :-DЈао, и ја редовно једем за рачунаром.ops: