Sarena strana *:o)

• Začetnik teme Začetnik teme nsbee
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Тај први текст су чисте глупости. Нити је секс лековит, нити апстиненција угрожава здравље. Претерују. :?

ne nego je preterivanje u svakom slucaju lose :)
( gledao sam Zmaja od Shipova, ako neko zna o cemu pricam? . . . kada sam opremio i tu petu posle 5 sati. . . . dovedose mi neku ciganku. . .:lol: )

on nepreteruje, on je stvaran lik 8-)

Deder ciganka na tOsiranje...
Ne dajte joj da se tusira, kad je ciganka nek bude prava ciganka, :lol: I MArko Kraljevic nije dao, kad ce spavat sa zenom, po 40 dana da se ne tusira da pravi onaj miris oseti vagine... Ahahahahahaha!!!!!

(Gledali smo!
)

Ahahaha kakav kralj! On bi mi bio idol, da nije u pitanju samo 5 sati... Pih! ;)

Мислим да сам гледала тог лика на ТВ-у, а и да нисам, чим се помене Шипово, могу мислити.

Упознала сам бар 15 људи из Шипова, наравно, сви су дошли да живе у НС, а какви су то живописни ликови - зло и наопако!

Кад будеш бар неколико месеци апстинирао, јави нам се да чујемо да ли си се разболео и кад будеш бар пар месеци упражњавао секс скоро свакодневно, јави нам се да чујемо од чега те је излечио. :roll:

Pa mogu ti reci. Prvo velike su psiholoske posledice, recimo ako se apstinira, e sada nikada nisam tako dugo apstinirao ;) pa ne bih znao tacno da ti kazem... :lol:

Ali jesam proredio... :( :(

E sada recimo ja imam nekih zdravstavenih problema, koji su mnogo umanjeni i skoro nestali kada sam imao redovan sex (skoro svakodnevno), a vrate se kada ima manje sexa. Ne bih da iznosim bas tacno sta je u pitanju ;) ali kod mene je tako... :p

Мислим да сам гледала тог лика на ТВ-у, а и да нисам, чим се помене Шипово, могу мислити.

Упознала сам бар 15 људи из Шипова, наравно, сви су дошли да живе у НС, а какви су то живописни ликови - зло и наопако!

E a pogledaj na linkove sto sam stavio... :lol:

Ma ajde bre zene, ko da ja ne znam... Vi se lozite na tekve tipove, macho sirovine! :lol:

Sjede u vagonu: Kinez, Amer, Bosanac i Švicarac.
Odjednom ustane Kinez i baci kroz prozor košaru punu riže.

Amerikanac ga pogleda i začuđeno pita:
- Zašto si bacio rižu, pa šteta je...
- Ma u Kini imamo riže k'o pijeska - veli Kinez.
Malo kasnije, ustane Amer i baci svežanj dolara kroz prozor. Švicarac se prenerazi i pita:
- Zašto baci dolare van?
- Pa mi u Americi imamo dolara ko u priči - veli Amerikanac.
Sjede oni dalje tako, nato Švicarac pogleda Bosanca, a Bosanac će brzo:
- Nemoj da ti slučajno padne na pamet.

Варијација на тему:

Седе Јапанац, Црногорац и Србин...
Јапанац ради за рачунаром. Ради он тако, и одједном га баци кроз прозор.
-Србин и Црногорац, пренеражени, питају: Па што баци нов рачунар, мог'о си га дати нама?
-Имамо ми у Јапану тога ко плеве.
Кренуо Црногорац да једе пршуту. Једе, и исто, је баци, а свега је пар шнитова одШЈекао:
-Ало бре, што баци скоро целу пршуту, па ниси нама дао ништа?
-Имамо ми у Црну Гору тога к'о камења испод моста.
На то Србин баци Црногорца кроз прозор!

Back