Mstislav
Legenda
- Poruka
- 73.029
Ali Jadranka, sinovi i svalerka zele vise. Rastrazase coveka na sto strana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam očekivao da će Vučić postaviti Dariju umesto Lončara ali to se nije desilo. Takodje neki su očekivali da će skloniti i Nešu definitivno, samo ga prebacio sa policije na vojsku. Ako tu zaista ima nekog sukoba onda Vučić tu uopšte nije dovoljno moćan.![]()
ako ne razumes sta sam hteo reci, veruj mi necu ti moci objasniti
zasto mislis na mene , ako diskutujes o SRBSTVU? ja sam IZRICITO protiv podela srba na te podele koje ti cinis.ili odobravas. ako ti zivis u plemenskoj zajednici i tako funkcionises, zasto mislis da svi tako moraju da funkcionisu?Razumem te ja odlično, zato i pitam nekada vam sasvim odgovara ta regionalna plemenska podela i lepo je ekspoloatišete a kada vam je neko dirketno spomene onda ste uvređeni, bog zna koliko.
zasto mislis na mene , ako diskutujes o SRBSTVU? ja sam IZRICITO protiv podela srba na te podele koje ti cinis.ili odobravas. ako ti zivis u plemenskoj zajednici i tako funkcionises, zasto mislis da svi tako moraju da funkcionisu?
ja sam SRBin, a ti budi SRPin. opet prostacki izvrces moje reci, umisljajuci da ces se tako opravdati? ja sam opomenuo tvog idola, komsu srbomrsca, da ne etiketira i deli srbe na srbijance, crnogorce i sta ti ja znam sta jos. sad je otisao korak dalje i rekao bosanske tajkune, ja ga opomenuh, a ti mene napade. sada mrtav hladan kazes da ja unosim podele u srbstvo i da ja odredjujem ko je , a ko nije srbin? saberi se , manje ces lupetatiJa ne diskutujem o SrBstvu niti bih ikada mogao, eventualno mogu o SrPstvu ali trenutno nemam potrebu.
Vi što silujete srPski jezik, jer vam se tako pričinjava da ste veći SrBi, ste poseban slučaj koji ne vredi komentarisati.
I da, podele ste doneli i ustanovili upravo VI, očigledno imate neki kantar gge merite ko je koliki Srbin i da li uopšte pripada SrBstvu, eventualno SrPstvu ili je, kako beše, Drugosrbiijanac ili jednstavno otpadnik, izdajnik.
Zeljko Mitrovic shvata da je Vucicu dosao kraj pa opet menja dres.
Ахахаха напредњаку из малог миста ускоро ти твој Вољени *******и одлази на ђубриште историје!USKORO naslov: udružena koalicija SPC, NATO, BRIK, VATIKAN, EU, Šiptari, Soroš i orgnizovani kriminal i mafija svi zajedno prave KOBNI PLAN da ruše Vučića!
Mislite da je Šešelj ovo slučajno odradio, bez dogovora sa Vučićem
I to u trenutku kada Vučić pušta aferu prisluškivanja,
ja sam SRBin, a ti budi SRPin. opet prostacki izvrces moje reci, umisljajuci da ces se tako opravdati? ja sam opomenuo tvog idola, komsu srbomrsca, da ne etiketira i deli srbe na srbijance, crnogorce i sta ti ja znam sta jos. sad je otisao korak dalje i rekao bosanske tajkune, ja ga opomenuh, a ti mene napade. sada mrtav hladan kazes da ja unosim podele u srbstvo i da ja odredjujem ko je , a ko nije srbin? saberi se , manje ces lupetati
opet seljacki IZVRCES moje reci? ja sam napao komsiju zasto deli srbe po plemenskoj osnovi , a ti si napao mene sto sam ja to osudio. sada opet napadas mene( VI ) da ja donosim te podele? saberi se coveceTo što ste vi umislili da ste bolji poznavaoci srpskog jezika od Vuka Karadžića dovoljno govori o vašem mentalnom sklopu.
I da, ja sam vrlo precizno rekao ono što sam mislio, te podele ste doneli upravo vi.
Na dnevnom nivou vam savršeno odgovara da gurate jedni druge po plemenskoj osnovi (mi bosanci, crnogorci, hercegovci, kosovari,... se štitimo, pomažemo i guramo "naše") a kada vam neko to spomene onda se ljutite. Nemam ništa protiv, ko je nama kriv što nikada nećemo pomoći "zemljaku", čak je veća šansa da ga sapletemo nego poguramo![]()
Опет лажеш Босанац. Међу Србијанцима (Србијанци = Срби из Србије тј. органски Срби, док су остали само политички Срби) нема племена, тако да нисам могао да их делим на "племенској основи". Црногорци се деле по племенима.opet seljacki IZVRCES moje reci? ja sam napao komsiju zasto deli srbe po plemenskoj osnovi ,(...)
SRBIJANAC, sta je to ? da nisi siptar, kad stalno potenciras da zivis u srbiji? nisu to nikakvi albanci, to su siptariБосанац, ти не схваташ да када мени као Србијанцу кажеш "мујага", да то нема никаквог ефекта. Ми не живимо у БОСНИ. Као када сте оном Албанцу пекару у Борчи ставили прасећу главу на хаубу кола мислећи да се Албанци ложе на Ислам, не знајући да би за њега била увреда да сте запалили албанску заставу. А сад чибе, доста сам ти посветио пажње.
Lažeš katolički mujaga.Postuješ ovde tviter skrinšotove a to ne može bez naloga.Много лажете Босанци. Ви сте бре патолошки лажови. Моја маленкост чак нема ни налог на твитеру.
Теши се...