Sarajevo - zbirna tema

Број пописаних становника Сарајева, по мом мишљењу је:

• изненађујуће велики

• нешто већи од очекиваног

• у границама очекивања

• нешто мањи од очекиваног

• изненађујуће мали

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sarajewo za mene prelep grad...a cewapi...ju brate,ali ipak treba obici Banja Luku za cewape...
nego shta se wi swadjate oko owoga,swako ima swoje mishljenje...
ali za mene je Sarajewo prelepo(osim ostataka rata-ali swaki grad to ima...)
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

E *** sad i ona pjesma gore me rastuzi. Sta cu kad sam sentiMe(n)talac :).

Istinita pjesma, al je nazalost jednostrana. Vikali su i oni drugi - i ne samo vikali nego i dobrano radili na istrebljenju Srba muslimana. Da je samo problem bila mrznja nekih nasih lijaba na pravoslavce - lako bi to mi to sve sredili i pohapsili. Ovako krivi smo i jedni i drugi - ali pravoslavci ipak malo vise. Ko prizna pola mu se prasta.

A sto se mrznje tice - ona uvijek kod nekih postoji kao i ljubav. Ona se nazalost moze samo zatomiti na neko vrijeme i lijeci se samo politikom cistih racuna - kad se u BiH bude znalo sta je cije jednom za sva vremena. Nadam se da ce to ostvariti dogovorom - i nadam se da nece biti novih sukoba - ali vecina pravoslavaca i muslimana hoce sukob i bojim se da ce ga opet biti i da cu ponovo dozivjeti rat koji ne zelim i mrzim najvise na svijetu.

Ovaj mir nerasciscenih racuna je nazalost vrlo krhak i drze ga na klimavim nogama samo stranci.

O razaranju duse koju mrznja nacini da ne govorim. Zbog medjusrpskih sukoba na bazi vjere mnogo puta sam pozelio da se nikad nisam rodio. Steta je osjetljive slovenske duse muciti i razarati na takav nacin. Nasa medjusobna mrznja je neutemeljna u realnom svijetu i vjestacki je izazvana i stvorena - i zato je tako ruzna, zla i nakaradna kako to samo mrznja moze biti.

A muslimanskim i pravoslavnim talibanima zelim sve najgore i da ih u kuci i porodici stigne kletva ili jos bolje metak za ono sta su nam napravili. Pravoslavci i muslimani - je**m vas u vase ratove.

Па примају они шиптаре...ш'а им је и преостало, а друге...па нико нормалан и не иде тамо... :lol:

zaista si puna mrznje djevojko a tim siptarima od srca zelim da cestitam na njihovoj nezavisnosti jer su zasluzili svoju drzavu.

prica se da je slijedeca Vojvodina :rolleyes:

nebitno, pozdravljam vas i nadam se da ce ovakvi poput Sandrine uskoro postati ljudi, koji druge nece gledati samo po njihovoj vjerskoj ispovjesti i imenu

ljudi gledaj te film noz ali ga stvarno gledajte pa ce te videti koliko ste stvarno glupi balkanci nikad ovo nece biti drzava (jer drzavu cine ljudi a ne stoka)sva su nam mesta bila lepa dok neko ne povika cetnik mudzahedin i ustasa a i da kojim slucajem negde i bude drzave opet ce se naci neki majmun koji ce povikati cetnik mudzahedin i ustasa.ovo ovde je stvarno zalosno. uzgrd i ja sam BALKANAC

Nevjerovatno koliko nacionalista na samo dvije stranice teme, zalosno.

Jeste li ikada razmisljali o cinjenici da smo mi obicni ljudi, a da su nam svu ovu mrzju nametnuli glupi politicari i njihove bolesne ideje o stvaranju velikih drzava sa iskljucivo jednom nacinalnoscu i da se mi ne bismo mrzili da nam oni to na mnogo nacina nisu nametnuli.
Meni licno niko ne smete i ne formiram misljenje na osnovu ispada pojedinaca.
Iskreno bas me briga ko se kako moli Bogu, jer to nije razlog da nekog mrzim.Mrzim nacionaliste, bolesnike, ogranicene ljude koji ne vide dalje od svog nosa i kojima je svetinja ono sto im njihov politicki vodza kaze.

Zivim u Sarajevu i vjerujte nije ovo Teheran, nego biste vi voljeli da jeste, jer je tako lakse opravdati svoju glupost i mrznju prema necemu u sto niste niti upuceni.

Meni je recimo Beograd super grad imam prijatelje u Srbiji i to su normalni neoptereceni ljudi, a ko ste vi sto se skupiste na ovoj temi sam Bog zna.

Bio sam u Sarajevu u novembru na koncertu Deep Purple-a u Zetri.Prošetali smo gradom,Baščaršijom,Skenderijom i pored Miljacke,jeli ćevape i pili u nekoj Aščinici i u Irish Pubu.Sve u svemu prelep grad,nemam reči stvarno...samo što bre ljudi,kad malo bolje razmislim kao da sam prošao kroz Istanbul ili Teheran,***. Turska u malom :)!Voleo bih opet da dođem,a možda i dođem uskoro...stvarno prelep grad nemam komentara...

Veliki pozdrav svim Sarajlijama!!!!!!!!!!! uvjek se nadjemo gde god da smo..... xexexexexe z:D ima nas svuda,od Aljaske pa do Australije.... ajd da vas cujem iz kojeg ste djela saraja....
Kada ste izbjegli???
Gde se sada nalazite???
Sta najvise volite sto se tice Sarajewa,po cemu ga pamtite???
Koji je najljepsi deo naseg rodnog grada???
RAJO,SARAJLIJE...... WELIKI POZDRAV SVIMA!!!!! KOLKO GOD WAS IMA!!!!!!!!!!! z:poz:

Back