Eto neka je Pancevo lijepo...samo je pitanje u kojem si bio Sarajevu....mozda si bio u istocnom pa i ne cudi tvoj komentar ili nisi ni bio u SarajevuKojotic:Bio sam u Sarajevu. Ruzan gradic...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto neka je Pancevo lijepo...samo je pitanje u kojem si bio Sarajevu....mozda si bio u istocnom pa i ne cudi tvoj komentar ili nisi ni bio u SarajevuKojotic:Bio sam u Sarajevu. Ruzan gradic...
smesno,grad je prelep,a najveci je u ex-jugi bio posle bg i zg,tako da gradic kako kazes, za pancevo je new york ;-)Kojotic:Bio sam u Sarajevu. Ruzan gradic...
igor-sa:Hm vjerovatno istocno Sarajevo u RS gdje nijednog nebodera nema a kamoli sta drugo...
Uskoro ce biti zavrsena najveca zgrada na Balkanu,a ima mnogo toga sto ostali u regionu nemaju,i ja nikad ne bi za BG tako pricao ako nemam blage veze..
shojk:Ja sam iz BG, a sad radim za strance u SA. Stvarno sam super primljen ovde, ljudi su OK. Polako i ovaj grad ce poceti da zivi kao i BG. Mislim da i ovde i u BG/u normalni ljudi nisu optereceni ko kome pripada.
taca36:A prvi post je bio ako se ne varam pjesma EKV.
Eh lijepih li stihova.
A danas se bas nesto prepucavam oko Sarajeva sa nekakvim rasistom.Zar je moguce da ljudi posle svega tako razmisljaju.A i ja se pitam sta mi bi pa reagujem na takve gluposti.
Sve u svemu,Sarajevo je za mnoge bolna i ispricana prica,sta je bilo bilo je...ali ne i za one koji su tamo ostavili nekog svog,zauvijek...
Svako ima neku svoju perspektivu tamosnjih desavanja i onda i sada. Nisam rekla da mi je ucinjena usluga sto sam otjerana odatle pa mi je sad u bijelom svijetu bolje.Sta bi bilo kad bi bilo.....
Pusti Mladica, sta ti na ovo kazes?Mladic je vec rekao sta je imao. . . .
. . "pucaj na VelUsice". . . . . . Inace, kvart se zove Valesici![]()
Па примају они шиптаре...ш'а им је и преостало, а друге...па нико нормалан и не иде тамо...![]()