Nemoj se
ba provaljivati matere ti!!
Vidim da si upotrijebio i izraz "balijski", a reci mi eto je l' ti smeta npr. poštapalica
bre, jerbo je i to balijsko?
I da li ti smetaju npr. šargarepa, zejtin, ćelavost, top, jastuk, kasapin, jorgan, kafana, kavez, limun, lula ... oš još nazovi Srbendo, evo ti brate oluk, ortak, pandža,, papuča, marama, sandale, taraba, tavan ... je l' dosta?

Znaš ti dobro koji smo to mi - nemoj ba da se praviš blesav.
Lijepo se proveo (dobro ne baš tako) i Okulicki iz Armije Krajova ili Vafiadis iz grčkog EAM-a i šta onda?
Važno je samo to da su gdje god to bilo moguće tukli Švabe i njihove kolaboracionističke sluge.
A gdje sam ja to pisao nešto protiv Draže?
Ja i o Draži i oTitu veoma malo znam i uopšte me taj segment istorije ne interesuje.
Partizani i četnici me zanimaju isključivo kao sukob dvaju ideologija.
Čitajući ovde Kočine i Nenadove postove vidio sam da je problematika ta dva pokreta izuzetno kompleksna i da se tu ima još mnogo raditi i istraživati, ali mene to ne zanima i zato me
i nema na onim temama koje si ti dole naveo ... i neće me ni biti.
Ja se mogu naći samo među socijal-demokratima .., ali ono što je važno je da ga ipak ne podržavaju oni najgori - apologete izdajničko-kvislinške bagre i potencijalni budući izdajnici i kolaboracionisti nekih ne daj Bože novih okupatora.
Moraju, moraju (mada ja nisam komunista, ali antifašista jesam), meni je to obaveza i dužnost (ne znam kako bi, kada mi dođe vrijeme, od sramote uopšte mogao Tvorca u oči da pogledam) jer ti koje ti braniš su najveća ljaga srpske istorije i svaki pokušaj njihove odbrane je nužno i intelektualna perverzija, a i pokazatelj evidentne faking greške u etičkom softveru apologete.
I da

, nema jačeg argumenta od toga da su oni koje braniš prosto rečeno fašisti.
Jak je zato jer je tačan i zato što ništa protiv njega ne možeš, a još kada se tome doda očigledni činovi izdaje i kolaboracije, e onda je stvar definitivno gotova i ti i tvoja raja možete samo bla, bla, bla ...
Da, ali taj proizvoljni komentar je bio uzrokovan tvojim proizvoljnim zaključkom.