Saradnja policije sa neonacističkim organizacijama

• Začetnik teme Začetnik teme Orvel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
serb_pagan:
samo cekam kad ce da se oklizne..nece dugo izdrzati,a bas se opustio prosli put sa uvredama i komentarima...

Uvrede su bile obostrane, a samo ja sam banovan, iako sam, kako se pokazalo, bio u pravu.

Tebi moderator moze da pomaze, ali, kad su neke stvarri u pitanju, ne moze nikoda ti pomogne. Sto je ispalo - ispalo je...protivnik sam abortusa, ali, pocecu ponovo da razmisljam na temu...

Orvel:
Poznata je stvar da su neonacističke organizacije podržane od strane policije. Njihov rad je ocenjen kao poželjan, jer to su dobra deca, koja su eto malo pogrešila. Ideolozi srpskog kvazipatriotizma su napravili takve moralne nakaze koje manipulišu sa vašom decom. Poznato je da se iza ultradesničarskih grupacija, krije industrija koja profitira i koja zavodi decu na određene oblike ponašanja, kao društveno poželjne. Policija na ove samoprolamovane patriote, gleda sa blagonaklonšću. Ispunjeni mržnjom i frustracijom su odlični su idonktrinaciju i buduće pseudopatriote.Dobro se zna da je njihov vođa student istorije. Nalaze se pod zaštitom Srpske radikalne stranke i direktno su podržani od strane Milorada Mircica, ljudske, naučne i moralne krpe.

Lupetas.

Ljuba UF:
Полиција нажалост ради под притиском медија пре свих Б92, новина Данас и Блиц и сличних такозваних објективних медија који су финансирани од јеша и усташа!!! А полицији су после хапшења СРБСКИХ ХЕРОЈА, најважнији национал социјалисти! Па кад комунисти и дан данас су легални, демократе су легални зашто не би били и нацисти! ЗАТО ШТО ЈЕ ТО ИДЕОЛОГИЈА КОЈА СЕ ПРОТИВИ ЈЕВРЕЈИМ А СРБИЈА СЕ НАЛАЗИ У ЈЕВРЕЈСКИМ РУКАМА! Полиција их редовно хапси без разлога,малтретира, а тад се нико не јави из фонда за хуманитарно право кад полиција убије неког скинхедса током саслушања а знамо и за такве случајеве!
Nacional Spcijalizam i njemu slicni nikad i ne terba da budu legalni jer svima nam je jasno sta je njegova legalnost donela. . .
Kamo srece da policija radi pod pritiskom navedenih medija. . .

Back