Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 38.616
Ti partizani su zarobljeni posle napada na Bugojno.Мислио сам на оне битке партизана и усташа пре и после фотографисања оне слике.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti partizani su zarobljeni posle napada na Bugojno.Мислио сам на оне битке партизана и усташа пре и после фотографисања оне слике.
zakleo se "davor marijan"Ti partizani su zarobljeni posle napada na Bugojno.

pa eto, posto ti tvrdis da znas daj nam citat gde kod dikina pise sta se desavalo i ko je od cetnika ucestvovao u foci a ko u mrkonjic gradu i ko je bio u rogatici a ko u sokolcu,Ko ti je kriv sto nisi savladao temu o Deakinu
Olaksaj sam sebi sto ces pitati bilo koga sta je ustvari tema![]()

Ne nego samardzic ekonomista i smilja avramov pravnikzakleo se "davor marijan"![]()

Idi na temu i citaj, ja da mu postavljam citate iz uvodnog teksta , koje on ne moze posle da procitapa eto, posto ti tvrdis da znas daj nam citat gde kod dikina pise sta se desavalo i ko je od cetnika ucestvovao u foci a ko u mrkonjic gradu i ko je bio u rogatici a ko u sokolcu,
tj onako kako si ti citirao sa svog izvora informacija![]()

Нису, то не знају ни они што су потписали фотографију тако.Ti partizani su zarobljeni posle napada na Bugojno.
Imas ti drugo objasnjenje ?Нису, то не знају ни они што су потписали фотографију тако.
Izmedju dve borbe partizana i ustasa koji se kolju, partizani i ustase nadju vremena da i ''saradjuju''.....i dokumentovao samardzicОбјашњење је да је фотографија настала највероватније у време сарадње партизана и усташа у источној Босни што је документовано из других извора, други подаци о тој фотографији не постоје.

Где то Самарџић тврди да је фотографија из зиме 1941/42?Samardzic je dao ''objasnjenje'' da je ova fotografija ''saradnja'' ustasa i partizana u Istocnoj Bosni, i da je to sve ''dokumentovano'', gde samardzici prica kako su se partizani i ustase ''dogovorili', da napadnu cetnici ali to se desava u zimu tj pocetak 1942, a na fotografiji gde su navodno partizani i ustase u ''saradnji'' se vidi da je leto.
samardzic
Pogledajte prilog 692993
ne nego samardzic koji napise izvor informacija naspram marijana koji na dve stranice napise dva oprecna tekstaNe nego samardzic ekonomista i smilja avramov pravnik![]()

standardno, napises budalastinu, kad te pitaju da citiras ili dokazes to sto tvrdis ti pocnes temu da zasipas gomilom besmislenih postova.Idi na temu i citaj, ja da mu postavljam citate iz uvodnog teksta , koje on ne moze posle da procita
I sada ide spamovanje samo da pobegne od teme koja mu ne odgovara![]()
nikita u naletu falsifikatorskog porivagde samardzici prica kako su se partizani i ustase ''dogovorili', da napadnu cetnici ali to se desava u zimu tj pocetak 1942, a na fotografiji gde su navodno partizani i ustase u ''saradnji'' se vidi da je leto.
i opet uhvacen u lazi
Партизани и усташе, вероватно у Источној Босни 1942. casopis za bajke pogledi i ekonomista samardzicnikita u naletu falsifikatorskog porivai opet uhvacen u lazi
http://www.pogledi.rs/hrvatski-mit-o-pohodu-na-drinu/
"Контроверзна фотографија усташа „Црне легије“ и партизана 1. пролетерске бригаде из априла 1942. године"
i
https://www.pogledi.rs/komunisti-i-nacisti-zajednicke-fotografije/
Партизани и усташе, вероватно у Источној Босни 1942.

pitaj tvoga kolegu koji je pisao o tome na ovoj temi, jedan drugog demantujetestandardno, napises budalastinu, kad te pitaju da citiras ili dokazes to sto tvrdis ti pocnes temu da zasipas gomilom besmislenih postova.
dakle, da skratimo te tvoje budalstine...
imas li negde informacije za koje tvrdis da postoje
ko je od cetnika ucestvovao u foci a ko u mrkonjic gradu i ko je bio u rogatici a ko u sokolcu,
ili nemas ?

samardzic koji izmisli sta mu se svidja i tako pise bajkene nego samardzic koji napise izvor informacija naspram marijana koji na dve stranice napise dva oprecna teksta![]()

i cak i kao takav dokazao je da si opet lagaocasopis za bajke pogledi i ekonomista samardzic![]()

To si ti rekao.Где то Самарџић тврди да је фотографија из зиме 1941/42?
За слику се уопште не зна неки ближи временски оквир, процењено је да је из Босне а како знамо за сарадњу партизана и усташа у источној Босни то се претпоставља да је одатле.
По гардероби не бих рекао ни да је неко топло време.
da skratimo tu tvoju uobicajenu pricu, nema tog citata , ponovo si slagao ,pitaj tvoga kolegu koji je pisao o tome na ovoj temi, jedan drugog demantujete![]()
Ti slazes svaki posti cak i kao takav dokazao je da si opet lagao![]()

nisam ja nista rekao, citirao sam tacno od reci do reci sta si ti napisao i sta pise u knjizi i na sajtu,To si ti rekao.
Toplo vreme je i leto, i upravo ono ato je napisano ispod slike iz knjige Borbe na Kupresu odogovara istini

ja citiram od reci do reci i sve se lepo vidiTi slazes svaki post![]()

Ti si reko, i sada sam sebe dematujesnisam ja nista rekao, citirao sam tacno od reci do reci sta si ti napisao i sta pise u knjizi i na sajtu,
dakle OPET SI UHVACEN u pokusaju falsifikovanju![]()

Takodje i ja, ali ne sto putaja citiram od reci do reci i sve se lepo vidi![]()