Nikita Kulganov
Buduća legenda
- Poruka
- 38.628
exxxpertisto za nista i nigde i nesretni falsifikatore u pokusaju koji uvek padne na delu,
napisano ti je tacno ono sto sam dokazao i to tako sto sam tacno bez ikakve promene citirao ono sto si ti postavio kao dokaz , a u cemu se vidi budalastina i opet neki falsifikat kakvi su u skoro svim tvojim postovima postali standard.
elem
dokazao sam da si kao i obicno napisao budalastinu i za to sam postavio tacan citat u kojem se kao vidi da su
cetnici prvo napadali nemce i usrase u rogatici a onda su posle 15-tak dana bili sa njima 20 km dalje na sokolcu
13. oktobar 1943. Rogatica Četnici Vojne snage NDH
Nemačke trupeSlomljen otpor garnizona Napad četnika na Rogaticu u oktobru 1943
31. oktobar 1943. Sokolac Partizani Vojne snage NDH
Nemačke trupe
ČetniciSlomljen otpor garnizona
i nemam nista protiv da ti verujes da je to istina , sta vise ne bi me uopste cudilo da ti je to normalno![]()

Cim se nadjes u nebranom grodzju odmah menja temu. Link o napadima partizana na ustaske garnizone, a bane odmah menja temu i peica o cetnicima, sada ce poceti i o Jasenovcu

| 7. januar 1944. | Zlatar (Hrvatska) | Partizani | Vojne snage NDH | Napad odbijen | |
| 9. januar 1944 | Vareš | Partizani | Vojne snage NDH | Slomljen otpor garnizona | |
| 11. januar 1944 | Oštarije | Partizani | Vojne snage NDH | Slomljen otpor garnizona | |
| 15. januar 1944 | Kotor Varoš | Partizani | Vojne snage NDH | Slomljen otpor garnizona | |
| 16. januar 1944 | Gračanica | Partizani | Vojne snage NDH | Slomljen otpor garnizona |