covece prestani da lupetas...odakle bre crpis sve ove gluposti...vec ti je postavljeno pitanje, ako je glavni cilj komunista bio ''narodnooslobidlacka borba'' zasto su cekali direktivu iz Moskve da u istu stupe? Zasto su do 22. juna bili protvnici rata protiv Nemaca???
Postavio sam ti gomilu citata gde i sami kazu sta im je glavni cilj i prioritet i ti nastavljas po starom? druze, ti si idiot...zaista ne znam kako bih te drugacije okarakterisao...
Pa Draza je u tu borbu stupio pre komunista...o tome govori i tvoji Rusi
komunisti cak osudjuju pojavu prvih Drazinih odreda i sire propagandu protiv imperijalistickog rata....Zasto bi se , POBOGU, Draza borio u istim redovima sa komunistima...Draza je komandant regularne vojske Kraljevine Jugoslavije i ima zadatak da takve pojave, kao sto su partizani, vojska zabranjene politicke partije, sto ce reci banditi, paravojska, teroristi UNISTI...zasto bi se borio ili stavljao pod komandu zabranjene politicke partije i jednog bravara koji ne zna da cita vojnu kartu, za koga niko ne zna ko je i sta je...
Ti bre ne znas sta pises...reci mi da nas sve zaebavas ovde pa da mi bude lakse...kazes kada Draza nije hteo da se bori revolucija je postala prioritet ali borba protiv okupatora i dalje ostaje glavni cilj...kako je to nesto postalo prioritet, a nesto drugo ostalo glavni cilj...o cemu ti to covece???
Upravo je to kljucno, da nije bitno ko je sta govorio, vec ko je sta radio...E to komunisti imaju najveci problem jer oni u svojim propagandnim objavama u toku rata govore da je glavni cilj borba protiv okupatora, oslobodjenje zemlje, bla, bla, bla, ali na terenu, tj. u praksi toga nema...zato ni ti, ni bilo ko
NE MOZE DA POSTAVI JEDNO JEDINO TITOVO NAREDJENJE KOJ EU PRVI PLAN STAVLJA BORBU PROTIV NEMACA ILI USTASA, A NE CETNIKA??? ...KOLIKO PUTA TREBA DA TE POZOVEM DA POSTAVIS SAMO JEDNO JEDINO NAREDJENJE???
Da li je tebi poznato da je nakon tog sastanka u Divcima, odakle je ta Drazina izjava koju navodis, usledila nemacka operacija ''Mihailovic'' na Ravnu Goru i nakon njenog neuspeha poternica za Drazom od 200.000 dinara??? Tada Nemci izgleda nemaju pojma ko je tito...tj prva poternica za Drazom je raspisana cak 2 godine nego prva poternica za Titom, kada je opet raspisana poternica za Drazom...
ajde saberi malo misli...zamaras i zatupljujes ovaj narod ovde na forumu, svojim postovima i svakakvim glupostima koje iznosis u njima...reko sam da necu vise da odgovaram na tvoje postove ali na ovakvu kolicinu gluposti i neistina covek ne moze da ostane imun...