Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
). Naime, ona me je probudila oko tri i ponasala se krajnje sumnjivo, te kad sam je malo proverio video sam da ima jezu, temperatura joj je malo ispod 40 (doduse nije bas pouzdan taj termometar) i njuskica je boli na dodir, hoda cudno i sva je jadna zbunjena... i ja kao i svaki pripadnik mladje generacije odem na internet da vidim sta pise o tome i imam sta da vidim!!! Nadam se samo da sam ja umislio da se simptomi poklapaju zato sto baratam samo polovicnim informacijama ali zato vas i molim da mi pomognete! Inace, ona je u medjuvremenu zaspala ali ja nema sanse
Hvala unapred
ali u svakom slucaju, hvala na savetuznam hvala isao sam kod veterinara zivim relativno blizu veterinaraskog u bgu, ali nemam bas puno poverenja u njih... doduse ova groznica sto je sinoc imala moja kuca je zbog krpelja i dali su joj terapiju, ali ja bih i pored toga voleo da saznam vise o shar pei groznici stim sto to sada nije toliko hitnoali u svakom slucaju, hvala na savetu
znam hvala isao sam kod veterinara zivim relativno blizu veterinaraskog u bgu, ali nemam bas puno poverenja u njih... doduse ova groznica sto je sinoc imala moja kuca je zbog krpelja i dali su joj terapiju, ali ja bih i pored toga voleo da saznam vise o shar pei groznici stim sto to sada nije toliko hitnoali u svakom slucaju, hvala na savetu

. Ne nam kako vi rješavate taj problem:???: osim brisanja maramicama. I još nešto - kad ide u šetnju hropti, tj. kao da se guši ispušta čudne zvukove, pa zvuči kao da reži. Da li ima neko ovakvog ili je moj neki izrod???
... totalno sam zbunjena ...
sto me ponekad izludjuje ... vjerovatno samo iz tog razloga ja mislim da moja Bellica previse smrdi ... 
...mene muči jedan drugi problem - jako puno slini i nakuplja mu se bijela pjena kad trči i nakon oga uvijek trese glavom i to onda leti na sve strane. Ne nam kako vi rješavate taj problem:???: osim brisanja maramicama. I još nešto - kad ide u šetnju hropti, tj. kao da se guši ispušta čudne zvukove, pa zvuči kao da reži. Da li ima neko ovakvog ili je moj neki izrod???
![]()
... takodje joj se pjena nakupi kada trci i isto tako sve zabalavi oko sebe ... i takodje mi ti cudni zvukovi nisu strani
Znaci s tim se samo trea pomiriti. E da čistim ga s maramicama za bebe - onda cak i miriše neko vrijeme. Ma nije da on smrdi bas jako, ali dovoljno da mu ne dozvolim da provodi vrijeme u kući.Moja Bella je ista kao i tvoj mali... takodje joj se pjena nakupi kada trci i isto tako sve zabalavi oko sebe ... i takodje mi ti cudni zvukovi nisu strani
.... ali je super u svakom slucaju!!! Samo kad me pogleda nemogu da odolim a da joj se ne nasmijem ...
A jel ga sa obicnim vlaznim maramicama brises? Mislim na one za bebe ...
Ah da, Bella krmelja puno, jel to normalno?
To sto hropti,to mu je devijacija nosa ( kako smo mi culi ). Po nama,najbolje bi bilo da ga odvedes veterinaru pa da oni vide kako dalje. Nas komsija je svoje stene vodio dok je bio mali pa su mu uradili opraciju tako da je sada sve ok. Culi smo da taj problem moze dovesti do toga da pas postane srcani bolesnik,tako nam kazu nasi veterinari.