Saobraćajne nesreće!

5513.jpg

U dva udesa sedmoro poginulo
Bjelopoljci Goran Sekulić, bračni par Radmila i Đuro Radović i njihov rođak Nikola Radović (19) poginuli su u u Podbišću kod Mojkovca, kada je džip, kojim je upravljao Sekulić, sletilo u kanjon Tare.

Nesreća se dogodila sinoć između 22 i 23 sata, a automobil je pronađen danas oko 13.00 časova u Tari.

Užičani Saša Dimitrijević, njegova supruga Andrijana i ćerka Marta, stradale su jutros u nesreći koja se jutros rano dogodila u mjestu Dromire, na magistralnom putu Podgorica-Kolašin. Automobil, u kome su bili otac, majka i kćerka, sletio je u kanjon Platije, dok je druga kćerka Iva ispala iz auta.

Ona je oko 10 sati primljena u Dječiju bolnicu u Podgorici, bez ozbiljnijih povreda, javila je TV Vijesti

Pa ako će mo po tome suditi gdje treba, a gdje ne treba ići onda ne bi trebali mrdati iz kuće. Jer na svakom koraku možemo poginuti. Cimeru neki dan glinena saksija proletila 30 cm od glave kada se vraćao kući. Sada bi trebali reći: Eto zašto ne treba se vraćati kući!

Pa ako će mo po tome suditi gdje treba, a gdje ne treba ići onda ne bi trebali mrdati iz kuće. Jer na svakom koraku možemo poginuti. Cimeru neki dan glinena saksija proletila 30 cm od glave kada se vraćao kući. Sada bi trebali reći: Eto zašto ne treba se vraćati kući!

Pa ni u kući nije bezbedno. Jednom drugu je pre par godina proletela traktorska guma kroz krvo:lol::lol::lol::lol: Pošto nikom nije ništa bilo, valjali smo se od smeha. A gumu su pustili klinci sa brda iznad kuće.

2hcngoh.jpg

@MilosB ---preduhitrio si me i vescu i komentarom. Potpuno se slazem sa tobom,ostao sam blago receno sokiran . A zamisli tek scenario da je dobar momak kome je ovakva voznja bila izduvni ventil (ne opravdavam, samo razumem egzibicioniste,al nije ni vreme ni mesto gde je to radio) kako ce on da zivi sam sa sobom do kraja zivota znajuci sta je uradio,kako ce da pogleda ljude u oci,sam sebe ,zatvor je nista naspram onoga sto bi covek sa barem malo savesti osecao i sto bi ga "pojelo" iznutra. Nedao Bog da se niko nadje na njegovom mestu ili mestu roditelja 12godisnjeg decaka, sta bi njegov otac sada trebao da uradi a da barem malo zadovolji neku pravdu ako je ima,ne zelim ni da pomisljam,al vreme se ne moze vratiti kao ni izgubljen zivot

Skoro je bilo i ovo,koliko sam saznao vozac fiat stila nije kriv,punto je nepropisno skretao( stilo da je vozio mozda malo sporije izbegao bi tragediju). Negde sam procitao komentar vozaca stila,rekao je nesto kao: "skupio sam pare da sebi kupim pristojan auto,i evo sta me snadje,sta sam Bogu zgresio". Volim Stilo i zamisljam jednog dana sebe u njemu,koliko cu samo raditi za njega to samo ja znam,al kada se ovako poigra sudbina sa tobom onda stvarno....

kebtoh.jpg

video snimak

Ma onog idiota Ikodinovica je cela Srbija zalila. Niko nije stavio prst na celo da se zapita zasto se magarac kurtschio na motoru i mogao da ubije neduzne ljude. Pred zakonom mozda nisu svi isti. Ali pred Arhitektom su navodno svi isti i opet nastradaju nevini.

Back