pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 36.427
Ili je zbog toga ili zato što je pošta bila u štrajku ili tako neštopa zato što si ti kosmička![]()
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ili je zbog toga ili zato što je pošta bila u štrajku ili tako neštopa zato što si ti kosmička![]()
Jedino ako nemaš imovine pokretne i nepokretne mogu da ljube vrata pa kad se zaposliš skinu ti sa računa ako prethodno ne zastara.Bolje odma platiti.Saobracajne prete robijom 1000 din po danu.Ja kroz grad 49 km na sat vozim i trube mi iza ovi.Ko će više to plaćat.Lagano samo.Nemoj da platiš.
Doći će izvršitelji....![]()
cuti i platiDobar dan.
Dobio sam kaznu za saobraćajni prekšaj u junu mesecu. Odem u sup i ostavim podatke i svoj broj telefona. Kažu mi u supu da ću kaznu dobiti u roku od 5 do 8 dana i da moram da je preuzmem lično. Ja im se požalim na moje ružno iskustvo sa institucijom Pošte Srbije. Prođe 5-6 dana ja odem do pošte da pitam da li imaju neku kaznu za mene. Kažu mi da ne brinem i da se saobraćajna kazna mora isporučiti licno tj. kurir mora da vam je preda lično. I ja dolazio jos 2 puta čisto da proverim u postu, međutim nije bilo ničega. Prođe od tad 4-5 meseci. Ja jutros otvaram sanduče i pogledam papirić za kaznu koji je unutra! Piše da su pokusali drugi put da mi uruče 10. oktobra! I da sad moram da platim ceo iznos kazne...
Ko koga tu zajebava? Niti me je ko zvao! Plus, proslo je par meseci a ne 5 do 8 dana... Naravno da necu da platim, a prosao mi je rok za zalbu. Sta da radim? Da li je neko imao ovakvo iskustvo?
Mo
Moj sestrić je napravio neki saobraćajni prekšaj pre mesec i po dana. Nije još dobio rešenje o kazni.
Nema veze. Rok se računa od dana uručenja.Moj sestrić je napravio neki saobraćajni prekšaj pre mesec i po dana. Nije još dobio rešenje o kazni.
@Holy1 Sve je prosto, samo vidiš šta piše Đole i znaš da treba sve uraditi suprotno.Nemoj ko ih iebe