MilosB
Iskusan
- Poruka
- 6.571
Mali zajeb. Porez se plaća, ne plaća se carina. Plus imaš nekakve takse koje izađu oko 200 EUR. Polovnjaka ne smeš da otuđiš tri godine, novog 5 godina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto mislite o voznji pod dejstvom alkohola i opojnih sredstava???
Osuđen da bude glup
Autor: FoNet | 13.10.2008. - 08:44
Jedan Amerikanac iz Viskonsina, kome je suđeno zbog saobraćajnog prekršaja, izbegao je odlazak u zatvor pošto mu je sudija naredio da stoji sa tablom oko vrata na kojoj piše "Bio sam glup".
Šejn Mekilan je vozeći pijan izleteo sa druma i "zakucao" se u postrojenje za preradu otpadnih voda, pri čemu je uništio automobil i napravio manju štetu na objektu, ali je prošao sa lakšim povredama.
Kada je policija stigla na lice mesta rekao im je da je bio dovoljno glup da uradi to što je uradio.
Sudija Pol Lenc ga je proglasio krivim i nakon toga mu je dao da bira da li će u zatvor ili će stajati na mestu na kome je napravio prekršaj sa tablom.
"Pošto je tačno da sam bio glup, prihvatam da tamo stojim sa tim natpisom. To je, u svakom slučaju, bolje od zatvora", rekao je Mekilan.
Mozda su i u nasem novom zakonu predvidjene slicne kazne.
gledam po ulicama strance sa tablicama mk,ro,nk,pg.....kako smeju nasi drzavljani da voze ta kola i dokle ce trajati ta mutljaga?
Dvojno drzavljanstvo.
Nasta je srbin spao da vozi kola na CG table i da mu Milo odredjuje do kada i kako.
TUGA ljudi![]()
ro za rozaje,mk za mojkovac,kl za kolasin,dg za danilovgrad,zb za zabljak...
ЖАБЉАК јбтеее...Па моје насеље има више становника од Жабљака
![]()
nije tacno,imam komsiju koji je srpski drzavljanin vozi sa novim ct(cetinje) tablama passat na ovlascenje od brata sa cetinja,pa imam ja brata iz nemacke,ajde da ja uvezem buljavog za 4k evra i vozim ga na ovlascenje a takav kosta skoro 10k evra...radi se o dogovoru crnogorske vlasti u srbiji sa djukom mafiozom...ro za rozaje,mk za mojkovac,kl za kolasin,dg za danilovgrad,zb za zabljak...
Ne na ovlascenje, vozis kao sluzbeni auto[100e regist.privatne firme].Znam da je tako za vozila iz bugarske,a cene i ponuda kao na mobile.de
Registracija nije skupa i za velike zapremine.Milina.