gost 80673
Iskusan
- Poruka
- 6.484
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes da odlazes sve dok ne dodju da te hapse. Onda si na'ebo.
Ја сам раније успевао да одложим неких месец-два дана и то је било ок, али сада стварно шансе нема да се појавим пре марта... значи неће моћи ни они да ме нађу јер нећу ни сам знати где се налазиминаче за привођење мање-више него сам мислио за доношење пресуде... то не би требало да могу... заправо мени је на позиву наглашено да је одазивање обавезно...
Е има још нешто... ја УОПШТЕ не знам зашто ме зовудакле пише у позиву да сам ''окривљени због прекршаја описаном у приложеном захтеву за покретање прекршајног поступка'', а у коверти нема ничега тј тог ''приложеног захтева за покретање прекршајног поступка''. Ја стварно везе немам о чему се ради јер на општини ПА ме нису зауставили сигурно 3 године
Могу ли ја кад одем и кад ми кажу о чему се заправо ради да тражим одлагање саслушања због тога што нисам знао о чему се ради како бих ''припремио'' своју изјаву по том питању?
Ја сам раније успевао да одложим неких месец-два дана и то је било ок, али сада стварно шансе нема да се појавим пре марта... значи неће моћи ни они да ме нађу јер нећу ни сам знати где се налазиминаче за привођење мање-више него сам мислио за доношење пресуде... то не би требало да могу... заправо мени је на позиву наглашено да је одазивање обавезно...
Е има још нешто... ја УОПШТЕ не знам зашто ме зовудакле пише у позиву да сам ''окривљени због прекршаја описаном у приложеном захтеву за покретање прекршајног поступка'', а у коверти нема ничега тј тог ''приложеног захтева за покретање прекршајног поступка''. Ја стварно везе немам о чему се ради јер на општини ПА ме нису зауставили сигурно 3 године
Могу ли ја кад одем и кад ми кажу о чему се заправо ради да тражим одлагање саслушања због тога што нисам знао о чему се ради како бих ''припремио'' своју изјаву по том питању?
Naravno da možeš! Sud je obavezan da ti u pozivu dostavi primerak Zahteva za pokretanje prekršajnog postupka. Ako to ne učine, onda poziv nije uredan i ne moraš da se odazoveš. Jedno od temeljnih prava jeste pravo da znaš šta ti se stavlja na teret, i povreda toga prava jeste jako ozbiljna i nedopustiva.
savet: ne odazivaj se, a ako budeš imao problema, pozovi se na ovo što sam ti napisao.
Е има у мом крају једна изрека - ''Сретне су очи што те виде''![]()
Елем, ја сам написао некакав допис у коме сам образложио да ми није достављен Захтев за покретање прекршајног поступка и да је мој долазак несврсисходан јер не знам шта ми се ставља на терет па не могу унапред да припремим евентуални исказ. Додао сам и ставку да ми је позив уручен 8 дана пре саслушања и да је то кратак период за мене због великог броја обавеза које имам у Београду па сам их замолио да ми се одложи све то из ова два разлога и да ми доставе Захтев за покретање прекршајног поступка.
Иначе тај допис сам послао препорученом поштом из БГ-а у понедељак, а саслушање је било заказано за данас тако да контам да би требало да је стигло до јутрос до њих...
У крајњем случају ће ићи на привођење пошто кад не платиш казну (ако немаш пара или нећеш) онда ти се одређује казна затвора на одређен број дана... Ако је пресуда потврђена након молбе, бојим се да нема излаза осим да платишstiglo mi za prekrsaj ponovo,pesacki prelaz,za koji sam pisao zalbu ali je odbijena da platim 12000,rekao postaru da necu da preuzmem i da me nije nasao ikao je pre toga jedan moj ukucanin zeznuo stvari pa je pre toga potpisao resenje kada je prvi put stigao koverat..sta ce biti na kraju?ovako ce da mi dolaze na vrata ali kada kupim auto,proverice preko tuzibabe kada me prvi put rutinski zaustave,sta se desava u takvim situacijama,ide li ta kazna na gore zato sto izbegavam da platim ili..?
Па вала баш... долазак обавезанti bre ko da si ubio coveka![]()