- Poruka
- 65.535
Ja sam položio samo A i C, a u vozačkoj mi piše A, A1, A2, AM, B, B1, BE, C, C1, F, M
Jebesh mi sve ako znam šta je tu šta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam položio samo A i C, a u vozačkoj mi piše A, A1, A2, AM, B, B1, BE, C, C1, F, M
Dlugi: Deco, jel' volite brzu vožnju?Ih, šta sve meni piše ...
Nisi napravio prekrsaj, ako si dao levi migavac za ulazak u levu traku i obilazenje zaustavljenog vozila,E izvini molim te, samo jedno pitanje, nikako mi nije jasno kako si ti povezao ono sto pise na kazni tacka 19 da je clan 46 iz zakona?
Uopste kako to ja mogu da vidim, nigde mi ne pise bukvalno sta sam prekrsio, ja ne vidim...
Pogledajte prilog 522525
- - - - - - - - - -
OK vidim ovde sada, po pretrazi za to 333...
https://sirius.rs/propisi/S20090411404/clan-333
Ali sve ovo spada u tu kategoriju kazne, znaci ja treba da idem redom i vidim sta se poklapa sa ovim tekstom na kazni?
Dobro pitanje pošto komunalci zaista parkiraju gde stignu.STIŽU 5 PUTA VEĆE KAZNE ZA PARKIRANJE U BG! Platićete 25.000 dinara ako ostavite automobil na OVIM MESTIMA!
Gradski menadžer Goran Vesić kazao je danas da će se na sledećoj sednici Skupštine grada naći i predlog odluke za povećanje kazne na 25.000 dinara za bahato parkiranje, koje će uključiti kazne za parkiranje na tramvajskim šinama, u parkovima, pešačkim zonama i pešačkim prelazima.
Ovim bi kazne na pomenutim mestima biti 5 puta veće od sadašnjih.
Takođe je gostujući na Studiju B govorio i novom zakonu o glavnom gradu, koji predviđa da opštine dobiju veća ovlašćena, dok je po novom zakonu o komunalnoj policiji predviđeno zapošljavanje još 1000 komunalnih policajaca što će omogućiti da se i u prigradskim opštinama uvede neophodan red i rešavaju komunalni problemi, istakao je Vesić. U Beogradu trenutno radi oko 300 komunalnih policajaca, što je mali broj u odnosu na broj problema i pritužbi građana na komunalni nered, kazao je on.
https://www.kurir.rs/vesti/beograd/3243333/stizu-5-puta-vece-kazne-za-parkiranje-u-bg-platicete-25000-dinara-ako-ostavite-automobil-na-ovim-mestima?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena+prometa
Јел ће те казне важити и за комуналну полицију пошто смо сви исти пред законом?
Pa ako zaustaviš auto a ostaneš u brzini, i nisi pritisnuo kvačilo, ugasiće se svakako.Jel i vi ovako kocite, cim stisnete kocnicu stisnete i kvacilo?Ja ne... I nikad mi se nije ugasio auto, kako kaze sin Mirka Debilka...
![]()
Pa ako zaustaviš auto a ostaneš u brzini, i nisi pritisnuo kvačilo, ugasiće se svakako.
Dobro pitanje.Xaxa mi da placamo pijanstva a babicevo ubistvo proslo s ukorom da ne letuje na brionima
Nisam, šta je to?Dlugi: Deco, jel' volite brzu vožnju?
E ja imam i jednu vozačku dozvolu na kojoj piše kategorija "G". Takvu verovatno još nisi nabavio!
Kanadska vozačka dozvola, Ontario. Klasa G je otprilike ekvivalent nečemu između naše B i C.Nisam, šta je to?