VENIX
Ističe se
- Poruka
- 2.746
Što se tiče tablica ... Potpuno mi je svejedno kako će izgledati.Mada,ako već uvode neke novine,mogli su da smisle malo originalniji izgled,a ne ovakav :
Ali opet kažem,nije mi uopšte važno na šta liče.
Inače,nije tačno da sami Nemci guraju svoj fazon po pitanju izgleda tablica,već naprotiv.To gura Evropska unija da bi sve članice imale slične tablice.Neke države su to već prihvatile,a mnoge se bune i vuku na svoju stranu.Znam konkretno za Francuze da nisu hteli da prihvate jedinstveni izgled tablica.
Što se tiče kazni ... Srbija u regionu (da ne pričam o EU) slovi za državu iz koje potiču najgori vozači tako da su rutinske kontrole jako česte,čim vas vide sa Srpskim tablicama.Ovo pričam iz iskustva.
Ali opet kažem,nije mi uopšte važno na šta liče.
Inače,nije tačno da sami Nemci guraju svoj fazon po pitanju izgleda tablica,već naprotiv.To gura Evropska unija da bi sve članice imale slične tablice.Neke države su to već prihvatile,a mnoge se bune i vuku na svoju stranu.Znam konkretno za Francuze da nisu hteli da prihvate jedinstveni izgled tablica.
Što se tiče kazni ... Srbija u regionu (da ne pričam o EU) slovi za državu iz koje potiču najgori vozači tako da su rutinske kontrole jako česte,čim vas vide sa Srpskim tablicama.Ovo pričam iz iskustva.

da je po gradu normalno ogranicenje 50, naravno, ali tamo gde je tranzitni put, i recimo ima 2-3 trake je ogranicenje 70 BEZ OBZIRA sto je to zaista "naseljeno mesto"! Nisam mogao da verujem kada sam video, i to je tako na mnogo mesta!
.... on prvo zaćuti 10 sec, da dođe sebi pa kaže "ne, to je strogo kažnjivo"