Saobraćaj, zakoni, propisi ...

• Začetnik teme Začetnik teme Caka-king
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:lol: Ima i ono, svaki ispravan auto moze da te odveze od tacke A do tacke B...

Ali samo neki moze da te odveze i do tacke G. :)

01-2019-mercedes-benz-cls450-fd-1.jpg

da budem iskren, meni nikad nije bilo jasno zasto prave automobile koji mogu da voze vise od 150km/h kad je u 90% slucajeva i ta brzina iznad maksimalnog ogranicenja..
prave kola koja u sustini ne mogu nigde da se voze, odnosno prodaju proizvod za koji se unapred zna da ce krsiti zakon..

da budem iskren, meni nikad nije bilo jasno zasto prave automobile koji mogu da voze vise od 150km/h kad je u 90% slucajeva i ta brzina iznad maksimalnog ogranicenja..
prave kola koja u sustini ne mogu nigde da se voze, odnosno prodaju proizvod za koji se unapred zna da ce krsiti zakon..
Zato sto osobe koje vole brzu voznju, otisle bi do tunera i automatski skinula ogranicenje i nista ne bi bilo.
Drugo, ja mozda zelim da oden u Nemacku i da vozim 250 na sat njihovim autobahnom gde nema ogranicenja.
Trece, mnogo je bitnije na autu ubrzanje nego maksimalna brzina. Ti mozes sa tim tvojim ogranicenjem od 150 da ides i gde je zona skole 30km/h, sto je 10x opasnije nego da idea 250 auto putem

pazi, rekao sam u 90% slucajeva..preostalih 10% se lako mogu resiti senzorima koji bi omogucili brzu voznju na putevima gde je to moguce.

poenta price je zasto praviti nesto sta ne moze da se koristi, odnosno vec u startu znas da sek rsi sa zakonom.

Nasim dragim seljacinama ( koji naravno nikad nisu polagali testove, jer im citanje ide slabije) na znanje, autoput je saobracajnica koja nosi oznaku autoput iliti znak
800px-Motorway_Sweden%2C_Switzerland_and_Italy.svg.png
i svaka slicnost sa drugim putevima je slucajna...tako da ako vam na autoputu u levoj traci neko vozi iza ledja sklonite svoje vozilo u desnu traku i obrnuto, ako vas na nekom drugom putu u levoj traci neko propusti na vase nasilno ablendovanje, pa vam sedne za vrat znaci da ste nesto zajebali...ili bas i nemate auto za kurcenje...

nesto me zanima..a kako znamo da li imamo neke upisane bodove?
ono platis kaznu i sta?
ako se kazna plati u nedelju dana, iskoristi se 50% popusta, da li se i tad upisuju poeni?
oni se upisuju po automatizmu na ulici kad ti saobracajac da onu uplatnicu ili kad odes na sud?

Back