Sanžačke Vijesti javljaju Rusi dali Izraelcima sve obavještajne podatke o protivvazdušnoj odbrani Irana

4437593_IMG_5193.webp

Ma nabijem ja ava na tuki.A i ove druge.Cetnike ne svojataj na toj strani koju volis.Dosta nas je protiv i jednoh i drugih.Tvoja strana je sva crvena.Jesu li zlf za cetnike,hahaha?
Princ Filip uz studente - princ Filip uz četnike! Dakle, četnici i studenti idu zajedno, u očima Krune i nas koji Krunu volimo.
A ti možda slabo uviđaš te stvari.

Princ Filip uz studente - princ Filip uz četnike! Dakle, četnici i studenti idu zajedno, u očima Krune i nas koji Krunu volimo.
A ti možda slabo uviđaš te stvari.
Ja ti kazem da vam glavnu rijec vode komunisti i anarhisti.Tvojoj strani je do monarhije kao do proslogodisnjeg snijega.Nema veze tu smo.Vrijeme ce pokazati.

Ja ti kazem da vam glavnu rijec vode komunisti i anarhisti.Tvojoj strani je do monarhije kao do proslogodisnjeg snijega.Nema veze tu smo.Vrijeme ce pokazati.
Pa ti ne znaš izanaliziraš situaciju. Ja ti predlažem da samo slušaš mene. Ako si za srpstvo, ravnogorstvo, slobodu i napredak srpskog naroda.
Ava ko god da sruši, makar i komunisti, srušio je zlo veće od šačice komunista.

Pa ti ne znaš izanaliziraš situaciju. Ja ti predlažem da samo slušaš mene. Ako si za srpstvo, ravnogorstvo, slobodu i napredak srpskog naroda.
Ava ko god da sruši, makar i komunisti, srušio je zlo veće od šačice komunista.
Ako treba da vudem uz anarhiste i komuniste neka hvala.
Dovoljno su mi braca i sestre u Hristu.

Nevolja je u tome što jesi za isti šljam kakav su komunisti i anarhisti: šešeljevce, tj. njihov isprdak a to je av.
Ti stvarno nisi normalan.
Nadji mi gdje ja velicam seselja i vucica.
Naucili ste samo da nesuvislo optuzujete one koji su protiv zgubidana.
Imas mnogo bolje ljude od mene koji vas podrzavaju.Svi koji mrze Srbe i Srbiju podrzavaju tvoju opciju.

Ti stvarno nisi normalan.
Nadji mi gdje ja velicam seselja i vucica.
Naucili ste samo da nesuvislo optuzujete one koji su protiv zgubidana.
Imas mnogo bolje ljude od mene koji vas podrzavaju.Svi koji mrze Srbe i Srbiju podrzavaju tvoju opciju.
Nema šta da ih veličaš, ako nisi za njihovo rušenje onda ti valjda ne smataju oni na vlasti. Koristiš i avov rečnik "zgubidani" "mrze Srbe i Srbiju".
I kad sve pretreseš ispada da je najbolje da on, izdajnik Kosova, nastavi da vlada.

Back