Sanžačke Vijesti javljaju Rusi dali Izraelcima sve obavještajne podatke o protivvazdušnoj odbrani Irana

Pitanje je zašto to na sva zvona prvo izraelci objavili.oni nista napamet ne rade a niti bi se ofirali i oglašavali na sva zvona odakle im info da su zaista to od rusa dobili podatke.nije njihov stil.

Čudna informacija u ovom trenutku.nijedan zvanični iranski info ne pominje to.
Da, samo Sandzacke novine. Verovatno je to istina, ali pitanje je ko je i kakav taj clan tog Veca koji sumnja na to, to nije nista zvanicno.

To je radila bugarska vojska, i pre i posle njihovog čuvenog “menjanja strana”, pa je Broz ‘48. i to, i nemačka silovanja (njihovu kulturu su dobro osetili i Hrvati, tj i oni Pavelićevi) sve pripisao Rusima.

Ima zapisnika o ponašanju “savezničke” bugarske vojske pri “udruženom” napadu na SS diviziju “Princ Eugen” u Nišu.
:-)))))) Kakva revizija povijesti. Vi rusofili bi prodali i vlastitu majku za ruski tenk.

Gluposti. Austrougarska je na početku rata imala 6 armija, od toga su 4 bile u Srbiji - 2., 3., 5. i 6. armija.
Uzmi u obzir činjenicu da je K und k imala 54 miliona stanovnika, a Srbija 4, i to tek od 1912., i uz to u ta 4 miliona uračunati Aljbance i Makedonce koji su 40-50 godina pre toga bili pod konstantnim uticajem Bugarske egzarhije - da ih tako lako pretvore u Bugare nisu mogli, ali da rašire srbofobiju jesu, ta srbofobija je tek sada popustila, kad su im najzad postale jasne bugarske dobre namere.

Gluposti. Austrougarska je na početku rata imala 6 armija, od toga su 4 bile u Srbiji - 2., 3., 5. i 6. armija.
K und k je na Srbiju poslala ukupno 11 divizija, neke su trebale i da se “prošetaju do Beograda”, pa onda u Galiciju na Ruse, pa onda, kad ja tamo, a ono međutim.

Samo se ti smej, a ima o tome i na drugim mestima. Irancima definitivno nije smešno. Oni svakako imaju bolju PVO nego što smo mi imali '99 pa nisu srušili nijedan avion, a mi smo tad 2. Zaključi sam.
Da li bi mogao da pokažeš/dokažeš da je jos neko osim “Sandžačkih novina” preneo ovu “vest”?

Pricaj nam jos kako su nas zli Rusi ubijali i cinili zlocine u Macvi u Is.r. i kako su nas ubijali i cinili zlocine cak i na maloj djeci u Jasenovcu u IIs.r.Ko zna sta su nam jos cinili zli Rusi.
Pravoslavna braća su inače za vreme Prvog svetskog rata u Srbiji što pobila, što umorila u logorima oko 80,000 civila.

Back