Vi rusofili bez grama mozga stvarno se veleizdajnici Srbije.Pravoslavna braća su inače za vreme Prvog svetskog rata u Srbiji što pobila, što umorila u logorima oko 80,000 civila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi rusofili bez grama mozga stvarno se veleizdajnici Srbije.Pravoslavna braća su inače za vreme Prvog svetskog rata u Srbiji što pobila, što umorila u logorima oko 80,000 civila.
Kežualko, ti i ja nikada nismo bili drugari, ali molim te, ako razumeš šta ovaj GrdobanS brabonja, da prevedeš...
To su sa zemlje dronovima i raketama kratkog dometa uradile zavrbovane afganistanske izbeglice koje su verovale da rade za Ameriku, oni kao tvrdi suniti ne smatraju da je šiitski Iran muslimanska zemlja, i da u sukobu otvorenih “nevernika” i “loših muslimana“ prvo treba kazniti “otpadnike od prave vere”, makar to i trenutno pomoglo “nevernicima” - džihadistička ideologija predviđa da “pravoverni” mogu da pobede samo zahvaljujući božjem gnevu na nevernike koji non-stop krše božje zapovesti.Samo se ti smej, a ima o tome i na drugim mestima. Irancima definitivno nije smešno. Oni svakako imaju bolju PVO nego što smo mi imali '99 pa nisu srušili nijedan avion, a mi smo tad 2. Zaključi sam.
http://sr.wikipedia.org/sr-el/450._raketni_puk_PVOSamo se ti smej, a ima o tome i na drugim mestima. Irancima definitivno nije smešno. Oni svakako imaju bolju PVO nego što smo mi imali '99 pa nisu srušili nijedan avion, a mi smo tad 2. Zaključi sam.
Iseliti ih u Sibir i Balkan ce postati mirniji za barem 70%.Vi rusofili bez grama mozga stvarno se veleizdajnici Srbije.
Šta dokazuješ slikom na kojoj se vidi pogrom koji su u Lavovu nad Jevrejima izvršili Ukrajinci podržavaoci Badere?
Samo što nije.Iseliti ih u Sibir i Balkan ce postati mirniji za barem 70%.
Nego sta su.Vi rusofili bez grama mozga stvarno se veleizdajnici Srbije.
A što ne iseliš ujke, Turke i Šipke? I to bi smirilo Balkan za 90%.Iseliti ih u Sibir i Balkan ce postati mirniji za barem 70%.
Oni su reakcija na velikosrpsko zlo podsticano iz RuSSije.A što ne iseliš ujke, Turke i Šipke? I to bi smirilo Balkan za 90%.
Ukrajinski pogrom nad Jevrejima, u Lavovu 1941.
U politici nema ljubavi, genijeNego sta su.
Ne shvataju koliko nas ljubi Evropa i zapadne zemlje sa sve SAD.Ali mi pravi Srbi cekamo da nas NATO primi i da im se izvinemo sto su nas umanjili za 15%teritorije.
Da i sta s timUkrajinski pogrom nad Jevrejima, u Lavovu 1941.
Prestani upotrebljavati reč Srbi i prestani lupetati gluposti.Nego sta su.
Ne shvataju koliko nas ljubi Evropa i zapadne zemlje sa sve SAD.Ali mi pravi Srbi cekamo da nas NATO primi i da im se izvinemo sto su nas umanjili za 15%teritorije.
?Prestani upotrebljavati reč Srbi i prestani lupetati gluposti.
Sandjacke i bosanske na našim prostorima da budemo precizniji.prvo su izraelci objavili i neke arapska novine na engleskom.Da, samo Sandzacke novine. Verovatno je to istina, ali pitanje je ko je i kakav taj clan tog Veca koji sumnja na to, to nije nista zvanicno.
Aaaa, znači ti zato voliš ujke i Turke? Zato jer su boreći se na strani Hitlera bili inkorporirani u sistem sprovođenja Holokausta?Da i sta s tim
Spinujes gore nego Djv. I koji se k**ac uopste bunis protiv sns-a kada si isti ko oniAaaa, znači ti zato voliš ujke i Turke? Zato jer su boreći se na strani Hitlera bili inkorporirani u sistem sprovođenja Holokausta?
Bitno da ti baziras komentar na citanju Informera izmedju ostalog.Baziraš ovaj komentar na članku iz Sandžačih vijesti. Msti, mislim, stvaaaarno...
A ako Izralcima smeta savez Rusije i Irana, šta im smeta da slažu kako jedni druge izdaju...Sandjacke i bosanske na našim prostorima da budemo precizniji.prvo su izraelci objavili i neke arapska novine na engleskom.
Gledao sam taj snimak razgovora.ne mogu sa ovog uređaja da prebacim ali taj i daje intervju novinarki(koja kao da je manekenka)izmedju iranska zastava.kao predstava.
Simptomaticno mi da su te objave krenule posle ove objave
Pogledajte prilog 1775841
Da rusi dogovaraju da iranci imaju pravo da obogaćuju uranijum u civilne svrhe.
Špijunske igre bez granice .Izrael je majstor u tome