Sanskritski jezik je Srpski jezik. Indijska deca na Sanskritskom broje do 20 Da li vam treba jos neki dokaz? Ovo je dokaz da istorija koju ucimo u skolama vezanu za Srpski narod je lazna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo ne da nije srpski nego nije ni nalikSanskritski jezik je Srpski jezik. Indijska deca na Sanskritskom broje do 20 Da li vam treba jos neki dokaz? Ovo je dokaz da istorija koju ucimo u skolama vezanu za Srpski narod je lazna
Ili nisi odlusao sem pocetak par sekundi ili imas sluh kao teleovo ne da nije srpski nego nije ni nalik
Imam prijatelja koji duže vreme proučava sanskrit i kaže da imamo dosta zajedničkih reči.Sanskritski jezik je Srpski jezik. Indijska deca na Sanskritskom broje do 20 Da li vam treba jos neki dokaz? Ovo je dokaz da istorija koju ucimo u skolama vezanu za Srpski narod je lazna
"egga, dou,..."Ili nisi odlusao sem pocetak par sekundi ili imas sluh kao tele
čitao sam i knjige i slušao predavanja gde su sakupili preko 1000 reči za koje može da se kaže da su iste/slične.Imam prijatelja koji duže vreme proučava sanskrit i kaže da imamo dosta zajedničkih reči.
Stari slovenski ili srpski posto su se nekada sloveni nazivali srbi … genetika isto potvrdjuje vezu izmedju slovena i severo indijaca.Sanskritski jezik je Srpski jezik. Indijska deca na Sanskritskom broje do 20 Da li vam treba jos neki dokaz? Ovo je dokaz da istorija koju ucimo u skolama vezanu za Srpski narod je lazna
Лупетање.Stari slovenski ili srpski posto su se nekada sloveni nazivali srbi … genetika isto potvrdjuje vezu izmedju slovena i severo indijaca.
Nije baš - definitivno podseća na srpski, ali i na nemački, engleski ili španski, a posebno na litvanski- toliko je arhaičan da je veoma blizan protoindoevropskom jeziku iz kog su se razvili svi evropski jezici osim mađarskog i finskog.ovo ne da nije srpski nego nije ni nalik
Nije kombinacija - prosto je nastao divergencijom od germanskih jezika iz svoje grupe. Engleskom je najbliži frižanski - sad je samo dijalekt holanskog.Svi ovi uče moderni engleski.
Koji je kombinacija mnogih indo-evropskih jezika sa korenima u starom engleskom..
1. One एकम् (ekam)"egga, dou,..."
Dobro odakle onda potiče reč video?Nije kombinacija - prosto je nastao divergencijom od germanskih jezika iz svoje grupe. Engleskom je najbliži frižanski - sad je samo dijalekt holanskog.
Iz latinskog - “videre” - “videti, gledati” u prvom licu jednine prezenta.Dobro odakle onda potiče reč video?
npr
I ima mnogo pozajmljenih reči ali koren si bolje objasnio od mene iako to jeste staroengleski koji je potekao iz germanskih jezika..
A odakle onda reč videti?Iz latinskog - “videre” - “videti, gledati” u prvom licu jednine prezenta.
Pozajmljenice nisu bitne, bitan je osnovni vokabular, glasovna struktura, akcentuacija i prozodija - ono što se najsporije menja u jeziku.