Sanjao sam Vučića (emocije prema ljudima koje smo sanjali)

• Začetnik teme Začetnik teme 1DaL
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

1DaL

Iskusan
Poruka
5.531
Zašto uvek, kada sanjamo neku znanu nam osobu, ta osoba nam bude draga(barem neko vreme) nakon dotičnog sna, ili se čak i zaljubimo??? Npr, sanjao sam noćas Vučića, kako me ispituje neki težak predmet i deklamuje mi da sam nejasan u iskazima, tj da moram da se opredelim volim li jedno ili drugo u konkretnom slučaju teoriju ili praksu(znam da se može voleti oba, ali on je u snu bio ubedljiv). I iako ga ne podnosim inače, nešto mi beše drag i familijaran taj Alek jutros, čak i sada onako u magli se pojavi neka simpatija.

No kako god moj lični slučaj trolovski zvučao, šta se zaista u glavi zbije pa se kao posledica rode pozitivne emocije prema osobi koju smo sanjali?

Zašto uvek, kada sanjamo neku znanu nam osobu, ta osoba nam bude draga(barem neko vreme) nakon dotičnog sna, ili se čak i zaljubimo??? Npr, sanjao sam noćas Vučića, kako me ispituje neki težak predmet i deklamuje mi da sam nejasan u iskazima, tj da moram da se opredelim volim li jedno ili drugo u konkretnom slučaju teoriju ili praksu(znam da se može voleti oba, ali on je u snu bio ubedljiv). I iako ga ne podnosim inače, nešto mi beše drag i familijaran taj Alek jutros, čak i sada onako u magli se pojavi neka simpatija.

No kako god moj lični slučaj trolovski zvučao, šta se zaista u glavi zbije pa se kao posledica rode pozitivne emocije prema osobi koju smo sanjali?

Potisnuta seksualna zelja... :lol:

Vučića?
kažu kad ti u san dođe neki zlotvor,očekuj novčani dobitak...:manikir:

Pre će Vučić biti proglašen za sveca nego što će voda da se natera na neki novčani dobitak :mrgreen:

Pa nije bilo nikakvih seksualnih insinuacija, više sam osećao neku simpatiju prema autoritetu, želju da poslušam i propratim neki mudar rezon...

No na stranu to i nema nekih komentara na srž teme :(

Meni se to povremeno dešava, kad provodim dosta vremena sa nekim
I onda počnem da kopam, zašto je to tako, koje je značenje, da li bi to tako trebalo da bude, glavobolja koja traje jedan dan, a posle zaboravim, pošto svakakve gluposti sanjam

:hahaha::rotf: Pa jeste,viš kako ima sočna usta,taman za sočni poljubac!:mrgreen:
Šalim se naravno...
Ali,Dal je potisnuo empatiju u podsvesno jer su razumljiva dvojna osećanja prema A.Vučiću...
Bio radikal,pa je sad Europejac,bio nacionalista i to desno radikalni,sad je stavom pravi patriota
("Ne dam da se Srbija ponižava!"...:lol:),Ozbiljne zahvate čini,a deluje infatilno...
Pošto večina iskazuje antipatiju za tu lošu stranu premijera koja bode oči i teško sakriva vučiju narav ("Tišina tamo! ! !":mrgreen:)
priklanja se naš Dal većini,a lepše atribute sakriva-potiskuje u podsvest!
Naravno san diktira podsvest!
Meni tu ništa nije nejasno...Dinamika nesvesnog...

Back