SANJAO SAM NOCAS....

Da imam friz k'o Jimi Hendrix...

Jimi-Hendrix-Poster-Card-C10204237.jpeg
:)))Dje si Dzimi ?!

Sanjala sam kako su me par dechaka gadjala ledenicama i kako sam ih zbog toga istukla:evil:Oni mene gadjaju, a ja njih bijem!Nije me ni chudilo, kad nemaju ni metar i zhilet;)Prva dva dechaka su jedva prezhiveli moje udaranje, a druga dva dechaka su zavrshili kao invalidi:eek:Kad ih je moj otac video, nisam se usudila da mu ishta kazhem u vezi moje tuche sa tim dechacima:rumenko:A inache uvek sanjam kako se bijem sa nekim:sad2:, i naravno taj neko chesto nadrlja, hvala bogu:)

Sanjala sam kako su me par dechaka gadjala ledenicama i kako sam ih zbog toga istukla:evil:Oni mene gadjaju, a ja njih bijem!Nije me ni chudilo, kad nemaju ni metar i zhilet;)Prva dva dechaka su jedva prezhiveli moje udaranje, a druga dva dechaka su zavrshili kao invalidi:eek:Kad ih je moj otac video, nisam se usudila da mu ishta kazhem u vezi moje tuche sa tim dechacima:rumenko:A inache uvek sanjam kako se bijem sa nekim:sad2:, i naravno taj neko chesto nadrlja, hvala bogu:)

sanovnik: ako gledate tucu- opasnost; ako ucestvujete-:rtfm: okruzeni ste neprijateljima (sto nista nije tacno ;))

snjao sam kako sam u vijetnamskom ratu vojnik , i kako su drugaru meci prosuli creva , usro sam se
, i kako sa toom grupom vojnika rmbachim po nekim planinama u tropskoj shumi,
I nisim tompsonku , spreman da na svaki shum izreshetam nekog
I znam da sam se u snu plashio smrti , i da sam stalno razmishljao da li cu da umrem
Zakljuchak : Ne zelim u rat

Back