E ovako...Nocas nista nisam sanjala,mozda i jesam al se ne secam...
Al jednom sam sanjala kako me kroz moj kraj juri divlja leteca divlja svinja,a ja kao vristim i bezim,ulazim u jednu,pa u drugu zgradu....pa me iz jedne zgrade isterala cistacica (htela sam da joj polomim glavu)....
Pa sam sanjala kako me neki ljigavi kepec juri po nekim livadama,ja se usrala brate,a on se cereka kao niko...A jos je tu bilo nekoliko ljudi koji su sedeli pod drvetom,i jos me onako bledo gledaju dok se ja traumiram...boze sacuvaj...
Onda sam sanjala kako odlazim u pakao...

Joj da znate kako je to bilo...Neki djavoli me bacili iza nekih resetaka,kao u nekoj pecini a iza mene vatra,lava,sve crveno...Brate...A da! Kao dogovarali su se dal da me ispeku na raznjicu ili da me ubace u neki kazan i naprave corbu...Straasno..
A sanjala sam da sam biciklom 3 puta obisla neki mali grad...neznam,nesto sam trazila...I tako ja idem i naidjem na neko malo brdo...Spustim vam se ja niz to brdo,kad ono shumica neka...Razmisljam ja,razmisljam,i krenem ja i kroz sumu....E tu se odnekud stvorise neki moji drugovi...I krenemo mi tako dok pred nas ne iskocise neki ljubicasti gremlini sa velikim siljatim usima i zubima ko u drakule i repom ko od zmaja...Imali su neka koplja i vatrene lukove i strela...I pocese oni nas tako da jure i jure...A mi....jadni ne znamo sta cemo,gde cemo,nikako da izadjemo iz sume....Kad odjednom jedan od njih mi pojede drugaricu...A drugarica se uhvati za druga,tako da i on ode...A mi i dalje bezimo...I onda naidjemo na neko mutno,prljavo,gadno jezero puno smole koje vas je usisavalo,kao zivi pesak...I tu smo svi potrcali prema njemu(nismo imali gde...),i svi upadose u njega i crkose,a ja nekako dobi krila,preletim preko njega,i odletim kao negde...