SANJAO SAM NOCAS....

E ovako...Nocas nista nisam sanjala,mozda i jesam al se ne secam...
Al jednom sam sanjala kako me kroz moj kraj juri divlja leteca divlja svinja,a ja kao vristim i bezim,ulazim u jednu,pa u drugu zgradu....pa me iz jedne zgrade isterala cistacica (htela sam da joj polomim glavu)....

Pa sam sanjala kako me neki ljigavi kepec juri po nekim livadama,ja se usrala brate,a on se cereka kao niko...A jos je tu bilo nekoliko ljudi koji su sedeli pod drvetom,i jos me onako bledo gledaju dok se ja traumiram...boze sacuvaj...

Onda sam sanjala kako odlazim u pakao...:evil:Joj da znate kako je to bilo...Neki djavoli me bacili iza nekih resetaka,kao u nekoj pecini a iza mene vatra,lava,sve crveno...Brate...A da! Kao dogovarali su se dal da me ispeku na raznjicu ili da me ubace u neki kazan i naprave corbu...Straasno..:D

A sanjala sam da sam biciklom 3 puta obisla neki mali grad...neznam,nesto sam trazila...I tako ja idem i naidjem na neko malo brdo...Spustim vam se ja niz to brdo,kad ono shumica neka...Razmisljam ja,razmisljam,i krenem ja i kroz sumu....E tu se odnekud stvorise neki moji drugovi...I krenemo mi tako dok pred nas ne iskocise neki ljubicasti gremlini sa velikim siljatim usima i zubima ko u drakule i repom ko od zmaja...Imali su neka koplja i vatrene lukove i strela...I pocese oni nas tako da jure i jure...A mi....jadni ne znamo sta cemo,gde cemo,nikako da izadjemo iz sume....Kad odjednom jedan od njih mi pojede drugaricu...A drugarica se uhvati za druga,tako da i on ode...A mi i dalje bezimo...I onda naidjemo na neko mutno,prljavo,gadno jezero puno smole koje vas je usisavalo,kao zivi pesak...I tu smo svi potrcali prema njemu(nismo imali gde...),i svi upadose u njega i crkose,a ja nekako dobi krila,preletim preko njega,i odletim kao negde...:evil::evil::mrgreen::mrgreen:

Sanjala sam da sam uzela cjaletovo auto,i da sam se stalno vozila nekud,a nikako da stignem,i tako lepo,u toku moga sna,ja sam mesecharila po kucij i vikala brm,brm,i mesto u svojoj sobi,spavala u dnevnom,iako sam legla u svoju sobu da spavam(o mesecharenju,mi je mama prichala shta je bilo)...
:lol::lol:

sve i svasta. jako cudan san: moj otac cuva bebu od mamine rodjake na dva dana. sedim u kaficu sa zabavnim i riri11. riri izgleda isto rijana, zabavan izgleda onako kako i stvarno izgleda... prcamo mi o svemu i svacemu. onda se ja vracam kuci i otkrivam kako neko na krsti koristi 2 nika. kasnije idem sa drustvom u grad, a grad je skroz drugaciji. setamo pricamo... onda naidjemo na neki most, predjemo ga i svako ode kuci.
sve to bilo tako ne povezano...

Na izvestan način snovi nastoje snevaču pomoći da se usmeri najispravnijim putem ka najvišem, stadijumu sreće, ljubavi i duhovne slobode.
Pre nego što kažem koju reč više o snovima i značenju pogledajmo jedan interesantan san.
"Posle ponoći bivam probudjen osećajući se potpuno relaksiranim i odmornim. Znao sam da iza toga postoji dobar razlog jer sam već shvatio da iza snova stoji sveprisutni, sveznajući i svemogući Sveti Duh."
Nastaviću ujutru zbog pospanosti.

Sada je posle ustajanja već lakše.

Intuitivno bivam podstaknut da uključim radio i to baš "202". Shvatih da je u toku emisija pod nazivom strašni snovi. Samo nekoliko minuta kasnije javio se slušaoc M.... i počeo svoju priču. "Volim ljude, život ali i Boga. U snu sam se kretao prema crkvi, ušao u nju i nastavio kretanje prema oltaru. Na domaku samog oltara susrela me mlada, nežna i privlačna devojka. Našli smo se jedno drugom u zagrljaju a ubrzo i na podu u ljubavnom zanosu. U jednom trenutku spazih da se transformiše u drakulu što me je šokiralo. Ukočio sam se od straha. Medjutim, odnekud mi je došlo saznanje da je moram prvi ujesti da bih se spasao. U tom trenutku sam se probudio još uvek se tresući od straha."
San je uistinu delovao šokantno na snevača, razumevanje sna mu je izostalo i mnogi su se pitali da li i od koga dolaze ovakvi snovi. Suština je da je san došao iz najvišeg boćanstvenog izvora ali i nosi veličanstvenu pouku snevaču ukoliko želi imati i nastaviti sa ispravnim duhovnim razvitkom.
Tumačenje sna će doći večeras ili sutra a izuzetno je važno da sam čovek nauči razumeti svoje snove ukoliko želi imati dnevni život sa manje lutanja, patnji, bola.

Poslednja izmena:
uf, los trip

sanjao sam da onaj lego vojnik iz reklame za frikom sladolede - put u legoland sleteo u beograd :D ja u to vreme negde u knez Mihajlovoj ulici i on se stvori na kraju, bezanija u suprotnom smeru, ha, mislim da u stvarnosti ne mogu da trcim tako brzo :D.. nastavak sna, dzin je malo dalje od mene, zauzet necim, ja smugnem u susednu kucu. tamo mi pozele dobrodoslicu toboze meni poznati ljudi, samo sto dzin prolazi tuda, pa moramo da se sakrijemo. dalje, "kamera" zumira na mog dedu koji je sef tajne policije koja radi za dzina :lol:

ovde mi je doslo da se smejem

san se prekida kada dzin rusi sve pred sobom a mi ulazimo u kafe koji ima tri blindirana sprata ispod zemlje, negde na terazijama, i konobarica kaze : "ovde cete biti bezbedni"

Back