SANJAO SAM NOCAS....

Bijelo Dugme - Sanjao sam nocas da te nemam

Sanjao sam nocas da te nemam
da lezim budan na postelji od snijega
I tiho,tiho
neka druga zena
moje ime doziva kroz noc
Ruzan san

Vidio sam u snu ljiljan bijeli
crne konje i svatove bez pjesme
I tiho bez glasa
odlaze nekud
neki dragi ljudi,
tko zna gdje,
ružan san

Hej noci stani
zora nek svane
(neka zora svane)

Nju kako je ispalio neki predamnom lik a ona na ivici placa okrene se i ode krenem zanjom i padnem i glavom opizdim o mermer naj drugarica se uplasi za mene vice zovite hitnu ja ustajem i mamuran vicem nije mi nista i krecem za njom ponavljajuci moram joj sve priznati i da je pitam nesto.
U to moja naj drugarica ide zamnom i kumi me da sacekam malo i govori kako neke stvari devojke nikada nece reci muskarcima i ne treba da navaljujem sa pitanjima i kada sam rekao da je necu pitati ona kaze isto sacekaj malo pa joj sve priznaj.Ali nisam imao snage i govorim joj da stane zovem je po imenu i ona polako usporava ja je sustizem i krecem da joj kazema li tu se san prekida

Sanjala sam kao i uvek nesto bzvz i to kao put od kuce do skole...i usput mi se desavaju sve ne povazane stvari i to kroz neke proaleze...prvo idem kuci sa jednim bratom od mog druga,pa izadjemo napolje sretnemo njegovu kevu koja pocne da ga bije,o\vracam se u prolaza neke narkomanke me spopadnu s nekim spricom i pitaju da li mogu da zaraze nekog ako mu sipaju krv u pice,i onda opet kroz prolaz i to metro neke zeleznice,pustaju me da proidjem i tamo goradan kicic...nekih 5 kucica...boze svasta

sanjala sam da je moja draga kuca pobesnela i ujela me za desnu saku...:(
kako je deformisana, krvava, bolesna i umire....pu,pu...da zlo ne cuje...:-(:-(:-(
probudila sam se u soku i videla je kako mirno pajki pored mene.....:)
srce moje malo....:)

Sinocj...prvo Enrikea ;p
kako se vozimo u kabrioletu nocju,ja spavam na mestu suvozacha i tako ceo san :lol:
a posle sam sanjala drugi san...da sam otishla sa ocem u Rusiju...a ono tamo pustinja...
trecji san...nekog sam htela da shutnem,i stvarno sam shutnula lampu,slomila je i to me probudilo :?
razbila sam najvredniju stvar u kucji,.,,,

Sinocj...da skakucjem naokolo i pevam Straight up od Paule Abdul...okle li to izvukoh ;p
inache chesto slusham muziku il pevam u snu...
a preksinocj,u nedostatku flashe dobrog picja,kako mi je frizhider pun apsinta i kojechega i ja lochem...i kako sam posegla za flashom likera od jagode i vanile zazvonio mi mobilni :?
i josh sam u snu osetila ukus apsinta,ijoooj :mrgreen:
zove me :cool:

Samo mi fali i nocu da sanjam..8)
3california1.jpg

Back