SANJAO SAM NOCAS....

Sanjala sam da se družim sa nekom Japankom i čuvam joj dete.
Još se dogovaramo da pošalje tu devojčicu u Srbiju zs letnji raspust...

I sanjala sam neku opasnu reku, ništa ranije na javi nisam videla-neverovatna količina vode koja teče poput planinskih brzaka, ne vidim obalu, u čamcu sam, a odjednom uzletim i nađem se na nekoj lepoj ravnici... sa raznim divljim životinjama...:)

Eto, šetah se od Azije do Afrike... :)

Da chuvam neko malo dete i igram se s njim...i na kraju dolazi zhena,verovatno majka i otima ga od mene.

-
i evo zanimljivog podatka :)
ne tako davno,sanjala sam da sam vampir i da imam aferu sa izvesnim princom tame :lol: :lol: :cool:
i juche sam srela jednog lika koji je bio isti takav,sa sve dugachkim crnim kaputom koji mu dodje ko plasht :p
eto,josh samo da se povampirim.
Ko bi mi pozajmio svoj vrat?

E ja uglavnom ništa ne sanjam, al noćas sam ga baš iznebulozio...:shock:
..kao ja treba helikopterom, ali pazi, helikopterom..:? da prenesem neki dragoceni tovar čak u ameriku, i to predsedniku njihovom...i kad sam trebao da krenem, došao je Boris Tadić da me isprati..:? ...i sećam se da nisam imao pojma da vozim helikopter i da sam milio 2 na sat...:? Naravno da tom brzinom nisam stigao nigde, nego sam se pre toga probudio...:roll:
Svašta..uvek sam govorio da su snovi najveći tripovi...:?

Jao puno snova...ali jedan spada u najlepshe :D
kako letim avionom iznad nekog grada,u sumrak,ono,sunce zalazi ali josh prosijava kroz kishu i oblake...i sve je u nijansama bledo narandzhaste...i ja letim...i upravljam avionom :mrgreen:
nish' bolje nego kad se probudish posle lepog sna :D

Back