SANJAO SAM NOCAS....

sanjala sam bivsheg sa curom na mom koncertu (a ja kao pevaljka). i onda je ta cura otishla, a njegovo drushtvo meni pochne da pricha kako on zeli opet da bude sa mnom i on padne mrtav pijan i ja ga odnesem u kupatilo i umivam ga, a ja preko njega povratjam (znachi strashno :? ) i onda smo se zagrlili i razishli...i nije bilo nishta...njaaaaah....
a nas dvoje smo bili zajedno pre 3 godine...

Uglavnom sanjam stvari koje mi tokom dana samo na sekund prođu kroz glavu. Jednom sam sanjao da me pola odeljenja iz osnovne jurilo sa automatima da me ubije, ali sam uspeo da ih ja sve likvidiram, najboljeg ortaka sam izrešetao da je bio bušan kao švajcarski sir. Probudio sam se da više nikad nisam hteo da zaspim. Najbolji san je bio kad sam dobio da u sred kabineta za fiziku *resnem neku ribu koju je profesor odabrao da bi se ostali podučili.

sanjala sam kako ja i moji drugovi(pavle,ivan,goca i ana)palimo školu,nemam pojma kako ali je potpalimo baš dobro i ona sva gori i mi pobjegnemo,i sledeći dan odemo kao da vidimo neko obavještenje,koja smo smjena(ovo ne sanjam)i prolazi pored nas direktor i govori pazite se na staklo kad se budete vraćali kući,mi potrčasmo da vidimo šta je bilo kad neki likovi slomili 5 prozora...mi srećni,možda će nam odložiti školu nekoliko dana,kad dolazi čistačica(nju sam gađala jednom flašom plastičnom u glavu kad se drala na mene)i govori ajte đečurlijo odatle,vi ne umijete da napravite ništa sem štete i ne mojte se mnogo veseliti,danas će ovo popraviti tako da vam neće odložiti školu,a meni došlo da je gađem nekom kantom što je bila tu...al' je bilo zabavno u snu...

..ma ja se uglavnom ne sećam ni trenutka kad se probudim..tj, kad me alarm probudi...nekad je to kad silazim niz stepenice iz sobe, nekad dok pijem kafu, perem zube, nekad tek dok vozim na posao...:roll: ..e zato treba već jednom da se naspavam...jao, opet ću morati brzo..:?

sanjala sam da je moj bivsi profesor matematike otvorio ogromnu samouslugu i da je posle rekao kako mu jos od ranije dugujem kasetu i ja sva zabezeknuta odem odjednom do svoje skole i ukradem kasetu i dam mu a za to vreme neka baba u prodavnici ga je smorila i ja mu dam kasetu i onda odlazim sa bratom iz prodavnice i nailazi nasa mama koja je htela da kupi lignje ali bilo je kasno jer smo vec izasli (?!)

Back