SANJAO SAM NOCAS....

Ako san zapamtim ...Znam otprilike da sebi rastumacim ...Rijetko se prevarim...
connie_girl_cleanglasses.gif

Neko veče sam sanjala jezero
neko malo jezerce
i u njemu je bilo puno žaba i nekih ribica...i baš je delovalo živahno i sve super
imalo je i one jezerske trave, providna voda...
i onda kao u snu saznam da je to jezerce nekim rečnim tokovima povezano sa rekom
i kako je neko gore uzvodno pustio neku krečnu vodu
i onda ja gledam kako u jezero ulazi ta voda...i slušam kako se žabe dave, ribe i sva ona trava...sve umire zbog tog otrova..baš nekako jeziv san
a onda kasnije kako se budim sa velikom opekotinom uzduž noge...
pa sam sinoć sanjala kako sam zapalila neku grejalicu, i neku kuću i ljude kod kojih sam bila u pritvoru...:neutral:

Ja sam sinoc sanjala nekoliko kratkih snova...pa se trgnem..pa ondaK opet nesto drugo...kad nastavim da spavam..:aha:
Prvo sam sanjala da sam nasla ispred moje zgrade jedno napusteno kuce i dovela ga kuci da ga nahranim i da me onda napao neki covek i ubio to kuce..:rida:
E onda sam se trgla..i onda se opet vratila u krevet..i sanjala...sam svoje detinjstvo i mog brata dok je bio beba...i ja sam kao ostala da ga cuvam dok su svi negde otisli i onda je opet usao onaj sytrasni covek iz prethodnog sna i ubio mi brata..:rida:
Tako da mi je vece bilo grozno...a cudno je sto se ja nikad ne mogu setiti lepih sniva a sve ove ruzne i strasne snove zapamtim..i on da mi strah da spavam..:(

da sam Fernando Aloso, bas steta ceo zivot volim i navijam za Masu, Ferari, Sumahera, Fernanda sam zamrzo posle 2005, 2006 godine kada im je bio glavni protivni u uzimalnju titula, a eto danas jedini nije odvezao kvalifikacije - slupao se jos na treningu - to je zbog mog sna:mrgreen:

Back