SANJAO SAM NOCAS....

Alma.jpg

Ovo je malo ludo ali eto napisacu.LOL sanjao sam:
Pa ortake kako smo bili u gradu i dosli smo do neke ulice....I razisli smo se i ja sam krenuo kuci i odjednom se stvorio neki monstrum i ja ubijem sprint i dodjem do skole a skola sva raspadnuta vlaga unutra i svetlo treperi (uh sto nije ovako u stvarnosti) i tako se ja sretnem sa drugom i njega taj monstrum pojede i tako dalje sve ja bezim i dodjem do nekog ugla i nemam gde da bezim i odjednom se stvori LARA CROFT :lol: i ubije tog monstruma i da mi ruku i ja ustanem i krenem kuci kao da nista nije bilo.Na putu do kuce sretnem druga kako sere na travi i ja krenem da se smejem ( da se cepam).....I u stvarnosti ulazi moja sestra u sobu i kaze sta se smejes kao debil...I to je kraj lol

sanjala sam da mi je pobegla kuca,pa sam se uznemireno rastrcala po dvoristu,ulici dovikujuci njeno ime ali nje nije bilo. kako sam pustila prvu suzu tako sam se trgla i probudila. odmah sam istrcala napolje i sacekala me je moja najlepsa kuca,ljubav moja i pocela veselo da skakuce oko mene da me njuska,lize po ruci........joj kako sam bila srecna pocela sam da je gnjavim,mazim,grlim,ljubim.........:heart::heart::heart:

Back