Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 18.439
pretpostavio sam da će se ovako nešto dogoditi kad su počeli da zapošljavaju nepalce, filipince, sirijce... kao šofere autobusa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
San je imao par stvari kojima bih se bavila, ali me najviše zanima zašto sam posetila mesto u Sloveniji bez da sam ikad čula za to mesto ili bila tamo, i znala njegovo ime.
Bukvalno iz sna sam naučila da to mesto u Sloveniji uopšte postoji.
Kako biste postupili? Da li biste posetili mesto iz svog sna?
Pogledajte prilog 1523216
Javi se ovdeNisam znala da to mesto uopšte postoji, a sanjala sam da sam tamo. Retko su mi snovi tako jasni, a ovde sam dobila bukvalno ime mesta- Olševo- i tamo sam srela nekakvog nekoga ko mi je na uho rekao nešto, ali ne sećam se šta.
Izgleda da je to cesta pojavaImam jednog prijatelja koji stalno putuje astralno noću i uvek se seti gde je bio. Nedavno mi je rekao gde je bio u Engleskoj i detaljno opisao mesto koje je kasnije video na TV
Или снове где јашемо змајеве.sta cemo sa snovima da letimo
San je imao par stvari kojima bih se bavila, ali me najviše zanima zašto sam posetila mesto u Sloveniji bez da sam ikad čula za to mesto ili bila tamo, i znala njegovo ime.
Upravo sam slušala gospodina Gorana Marjanovića i nešto je na brzinu ispričao baš o tome. Moram priznati da sam se zainteresovala.
Немој.Upravo sam slušala gospodina Gorana Marjanovića i nešto je na brzinu ispričao baš o tome. Moram priznati da sam se zainteresovala.
Ipak!Pa moramo i mi zivjeti.
Bog nam je umanjio pamet,a povecao osjecaj srece.
Sto si me prebacila u ovu temu.Nisam pisao na njoj.Ipak!
Boga spoznati više i bolje! Moj duhovni vođa je pročitao moje reči, odjednom osećam da sam ispravna-pohvalio me je, dao mi dopust da mislim dalje.
Nisam to ja.Mislim da se nama neko igra.Sto si me prebacila u ovu temu.Nisam pisao na njoj.
A da ti to odradis par puta, ja jesam, ne namerno i sa planom, ali sta fali..San je imao par stvari kojima bih se bavila, ali me najviše zanima zašto sam posetila mesto u Sloveniji bez da sam ikad čula za to mesto ili bila tamo, i znala njegovo ime.
a sta ti se desilo u tom mestu?San je imao par stvari kojima bih se bavila, ali me najviše zanima zašto sam posetila mesto u Sloveniji bez da sam ikad čula za to mesto ili bila tamo, i znala njegovo ime.