Sanja Grand -tipicna muska greska

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samantha Jouns:
e pa ne radi sajt tj taj snimak tamo!!!

Probaj nekoliko puta. Zaguseno je. Gomila ljudi to skida.

Al nebitno. Fakat je da je lik seljak. Pravi kao neku instalaciju da to deluje *****. A od deset minuta koliko to traje Sanjica drnda sebe jedno 2 minuta, on kao nesto lize 3 minuta a lize ko da lize postansku marku. Ostalih 5 minuta je puko seljacko pamprcenje a od tih pet minuta on 2 minuta pokusava da nagovori kitu da ustane. Mlati qrcem ko sublentav, ne moze da potrefi...A ona srce moje, se napati...Mislim, nije ona losa za kitu..Cudi me da ga nije inspirisala za neki ozbiljniji rad. Plus frajer eksponira tepih na gudima ko da reklamira SIROGOJNO dzempere. A ima i prsten onaj sabanski na ruci...Strahota!

I da, ona kao nesto pushi al to je pre pushuckanje reda radi...

O toj devojci ne mislim nishta. Ako je tachno da ona nema veze sa pushtanjem tog snimka u etar,onda mi je zhao . U tom sluchaju,lik je jedan obichan kreten i treba ga okachiti na sred Pinkovog studija da visi naopako. I uopshte,svi ti tipovi koji mlataraju okolo sa fotkama iz privatne arhive,i snimcima takodje, su debili i treba ih veshati..i osakatiti zauvek. Naravno,ukoliko je ona upetljana u objavljivanje istog,mogu samo reci....kuda ide ovaj svet? ? :? :roll:

snoshaj efendija:
Probaj nekoliko puta. Zaguseno je. Gomila ljudi to skida.

Al nebitno. Fakat je da je lik seljak. Pravi kao neku instalaciju da to deluje *****. A od deset minuta koliko to traje Sanjica drnda sebe jedno 2 minuta, on kao nesto lize 3 minuta a lize ko da lize postansku marku. Ostalih 5 minuta je puko seljacko pamprcenje a od tih pet minuta on 2 minuta pokusava da nagovori kitu da ustane. Mlati qrcem ko sublentav, ne moze da potrefi...A ona srce moje, se napati...Mislim, nije ona losa za kitu..Cudi me da ga nije inspirisala za neki ozbiljniji rad. Plus frajer eksponira tepih na gudima ko da reklamira SIROGOJNO dzempere. A ima i prsten onaj sabanski na ruci...Strahota!

I da, ona kao nesto pushi al to je pre pushuckanje reda radi...

Mora se priznati da si ga bas dobro prostudirao... Onako iskusno kriticko oko. Nisi dozvolio da ti bilo koji detalj promakne...

Prostudirao sam temeljno da vidim cime se to taj seljak dici. Jer muskarac mora biti apsolutno uveren u svoje seksualne i fizicke kvalitete da bi publikovao svoj sexualni odnos masama. A ovaj je gori od najgoreg amatera. Prosto covek NE UME I NE ZNA. Plus se muci kao Nemac na Istocnom frontu.

A to sto je sabancina koja se na taj nacin sveti sto ga je sutnula, to je krajnje bedno. Mada je sad jasno zasto ga je ostavila.

Iskreno, mada snimke nisam gledala, ali se priča o tome, deluje da je ona sama iscenirala da se sve to povlači po žutoj štampi... :lol:

Nismo ni svesni šta sve pada na pamet tim likovima koji pošto-poto žele da se eksponiraju u javnosti, a naročito da dospeju u žižu interesovanja... :roll: :lol:

Uopšte se ne bih iznenadila...i nisam uopšte maliciozna ali mi ta klinka ne deluje ni malo naivno... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back