Sandzaku se trebaskrenuti panja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Muamer Zukorlic imitira vec odavno mene a sad se povukao.Oni su vec zavadjeni a ja sam u prijednosti sto sam musliman i ne interesuje me nacija vise.Oni uce zloceste fore od Njemaca i forsiraju takvu kulturu odjece i ponasanja.Takve ohole ljude jos nisam vidio ali cini mi se da imaju podrsku iz inostranstva "da nas ponizavaju na kulturu".Cilj im je da predstave sebe osnovama izvornosti srpskog jezika i sklonili su merhamet ponasanje.

Oni su simblicno i pokazali prave razloge srpskih zlocina u Bosni i Hercegovini tako da je lijepo izvjestiti Hag i o tome.
Oni prakticno ne mogu biti dobri ljudi imaju jednu pokvarenu teoriju kulture.

Poslednja izmena:
Cao,

Mislim da se nekim rejonima u Srbiji treba skrenuti paznja da ne provociraju na osnovu razlike u dijalektu i da ne prate nacin govora.

1. Sandzak ne provocira
2. Nema razlike u govoru
3. Ti si onaj Bosnjak iz Travnika koji je ovde dosao da provocira
4. Ispadas glup i jadan, a mislis da si zabavan i pametan
5. Isfrustriran si jer nisi seksao 10 godina
6. Dosadan si
7. Nema problema sa Sandzakom

A za kraj, evo ti poklon, ovaj u sredini si ti:
Link
Sad se gubi u tvoju sugavu Bosnu i ostavi nas vise na miru.,

Oni evo vec nekoliko godina pokazaju mimikom svoje ponasanje i kao da se stide da budu pozitivci.Njeguju kulturu negativaca i maltretiraju i nabjedjuju na ludost.Eto na primjer dogovore se da nekoga ponize i da ga naprave ludim.

Oni se prakticno ne znaju izviniti i nekoga zagrliti a Srbi su ipak pokazali neko cojstvo da se znaju izviniti.

Poslednja izmena:
Pa kazem ti covece, cilj mu je da provocira.
Stvara zlu krv izmedju Sandzaka o ostatka Srbije.

Ova tema je glupa i provokacija.

Pravo da ti kažem, teško da se ovo uopšte može nazvati temom.

71.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back