Nece biti. Upravo se radi o tome da vi zdusno podrzavate kojekakve "Krajine" a kad dodje do ovakvog prijedloga retorika vam se okrene za 180 stepeni.
Koja nacija je na osnovu vecine proglasila drzavu? Pa srpska nacija, druskane, u Hrvatskoj i u BiH. A vecina je na odredjenom teritoriju stvorena zna se kako.
Znaci, sad da vam Bosnjaci u Sandzaku proglase recimo nekakvu svoju BAO i formiraju alternativne organe vlasti, sta bi rekao? Ne bi ti se svidjelo, a?
I koliko znam Kosovo nije podijeljeno, u svojim je granicama.
Bice.Vecina svakog naroda na balkanu nesumnjivo podrzava svoje "zemljake" u susednim oblastima,i vi i slovenci ste prvo podrzavali kosmetske shiptare ako cemo pravo.
Srpska nacija u Hrvatskoj i Bosni proglasila drzavu

Koliko ja znam to su oblasti,entiteti i sl.,a srbima u Hrvatskoj su uzeta pojedina prava bez ijednog jedinog razloga,i isceniran je rat da bi se upravo oni proterali,
no necemo da sirimo pricu.
Ne znam sta ti pricas i koga pokusavas da lazes,bezvezno je tako raditi kada su stvari vise nego ocigledne.
Kosmet proglasio nezavisnost a vi ste ga podrzali,a proterali ste 450 000 srba kada su traili mnogo manje od shiptara,sta ti tu nije jasno
Pa izgleda da si ga ti vec podelio cim ga nazivas nekim "Kosovom",negde ti se izgubi metohija
A za ovo prvo naravno da lazes,i podmeces neke ne bitne stvari kao neke cinjenice,pusti ti retoriku Kosmet je jedina regija(srpska) koja je priznata sa vase strane dok Srpska nije priznata od strane Srbije kao nezavisna drzava.
Vi ste priznali nelegalnu drzavu na nasoj teritoriji a pricate o nekim retorikama,a pazi sada.......sve i da si ti u pravu a ocigedno da nisi slede-Krajina,Srpska i delovi cg u vezi ovoga sto ti podrzavas.
Je li Krajina nezavisna ili nije?Logican splet okolnosti je Kosmet-krajina(ili srpska).......vi bi ispriznavali gomilu drzava u nasoj zemlji zbog neke "retorike",pusti ti retoriku,nemam ja nista od retorike,priznaj Kosmet ali priznaj i Krajinu i Srpsku itd.
Sve po redu........koja je logika,ej ja cu tebi da uzmem dinar a ti bi uzeo meni tako da smo egal i ne moram da ti ga dam,pa da ja tebi uzmem jos jedan a ti bi meni opet hteo uzeti pa je sve potaman