Sandzak treba dobiti region

A Bosnjaci su vecina u BiH i sad i prije rata, a kako stvari stoje uskoro bi mogli biti i natpolovicna vecina.

"BiH" je fiktivna tvorevina i apsolutno je nebitno ko je "vecina" na nivou "BiH". Ono sto je bitno je ko je vecina na nivou Republike Srpske i na nivou muslimanskohrvatske federacije.
Inace bolesnjaci nisu ni blizu nikakve natpolovicne vecine, naprotiv. Zato i beze od popisa stanovnistva kao djavo od krsta.

Pre rata jedina legitimna drzava bila je SFRJ. Hrvatska i Bih su nelegalno proglasile nezavisnost. O cemu ti pricas?

Netacno. Da su nelegitimno proglasile nezavisnost, ne bi sad bile u UN.

"BiH" je fiktivna tvorevina i apsolutno je nebitno ko je "vecina" na nivou "BiH". Ono sto je bitno je ko je vecina na nivou Republike Srpske i na nivou muslimanskohrvatske federacije.
Inace bolesnjaci nisu ni blizu nikakve natpolovicne vecine, naprotiv. Zato i beze od popisa stanovnistva kao djavo od krsta.

Netacno. BiH nije fiktivna tvorevina nego medjunarodno priznata drzava, a RS je entitet u sastavu BiH.

Bosnjaci bjeze od popisa iz sasvim drugog razloga, ali ne da mi se da ti objasnjavam. Pisao sam neki dan nesto o tome.

Nece biti. Upravo se radi o tome da vi zdusno podrzavate kojekakve "Krajine" a kad dodje do ovakvog prijedloga retorika vam se okrene za 180 stepeni.

Koja nacija je na osnovu vecine proglasila drzavu? Pa srpska nacija, druskane, u Hrvatskoj i u BiH. A vecina je na odredjenom teritoriju stvorena zna se kako.

Znaci, sad da vam Bosnjaci u Sandzaku proglase recimo nekakvu svoju BAO i formiraju alternativne organe vlasti, sta bi rekao? Ne bi ti se svidjelo, a?

I koliko znam Kosovo nije podijeljeno, u svojim je granicama.

Bice.Vecina svakog naroda na balkanu nesumnjivo podrzava svoje "zemljake" u susednim oblastima,i vi i slovenci ste prvo podrzavali kosmetske shiptare ako cemo pravo.

Srpska nacija u Hrvatskoj i Bosni proglasila drzavu :dontunderstand:
Koliko ja znam to su oblasti,entiteti i sl.,a srbima u Hrvatskoj su uzeta pojedina prava bez ijednog jedinog razloga,i isceniran je rat da bi se upravo oni proterali,no necemo da sirimo pricu.

Ne znam sta ti pricas i koga pokusavas da lazes,bezvezno je tako raditi kada su stvari vise nego ocigledne.

Kosmet proglasio nezavisnost a vi ste ga podrzali,a proterali ste 450 000 srba kada su traili mnogo manje od shiptara,sta ti tu nije jasno:dontunderstand:

Pa izgleda da si ga ti vec podelio cim ga nazivas nekim "Kosovom",negde ti se izgubi metohija :dontunderstand:

A za ovo prvo naravno da lazes,i podmeces neke ne bitne stvari kao neke cinjenice,pusti ti retoriku Kosmet je jedina regija(srpska) koja je priznata sa vase strane dok Srpska nije priznata od strane Srbije kao nezavisna drzava.
Vi ste priznali nelegalnu drzavu na nasoj teritoriji a pricate o nekim retorikama,a pazi sada.......sve i da si ti u pravu a ocigedno da nisi slede-Krajina,Srpska i delovi cg u vezi ovoga sto ti podrzavas.
Je li Krajina nezavisna ili nije?Logican splet okolnosti je Kosmet-krajina(ili srpska).......vi bi ispriznavali gomilu drzava u nasoj zemlji zbog neke "retorike",pusti ti retoriku,nemam ja nista od retorike,priznaj Kosmet ali priznaj i Krajinu i Srpsku itd.

Sve po redu........koja je logika,ej ja cu tebi da uzmem dinar a ti bi uzeo meni tako da smo egal i ne moram da ti ga dam,pa da ja tebi uzmem jos jedan a ti bi meni opet hteo uzeti pa je sve potaman :hahaha1:

Poslednja izmena:
Netacno. Da su nelegitimno proglasile nezavisnost, ne bi sad bile u UN.

UN se nikad nije ni bavila legalnoscu otcepljenja, a priznavanje tih drzavica je prosta politicka odluka.

Netacno. BiH nije fiktivna tvorevina nego medjunarodno priznata drzava, a RS je entitet u sastavu BiH.

"BiH" je fiktivna tvorevina jer joj je jedna polovina drzave potpuno nelojalna. To je nefunkcionalni eksperimet kome se blizi i definitivni kraj.

I opet se vracamo na parolu "svi Srbi u jednoj drzavi" zbog koje se i desio rat.

Da, Srbi su se nasilno otcepili od SFRJ.

U jednom takvom regionu bila bi dva glavna grada Kraljevo i Novi Pazar s time sto bi neki centri bili pod Kraljevom kao sto je MUP i Vojska i jos neke vaznije funkcije.Vremenom bi se Sandzak kao region mogao otcjepiti od Kraljeva i tako steci potpunu teritorijalnu regionalnu jedinicu.

Ako Srbija ne pristane na to, zivjecemo kao sto smo zivjeli do sada i bez Sandzackog regiona.

nema od toga nista mi na to ne pristajemo.

UN se nikad nije ni bavila legalnoscu otcepljenja, a priznavanje tih drzavica je prosta politicka odluka.

Zasto onda Kosovo nije primljeno?

"BiH" je fiktivna tvorevina jer joj je jedna polovina drzave potpuno nelojalna. To je nefunkcionalni eksperimet kome se blizi i definitivni kraj.

To je samo tvoj mokri san i nista vise.

Da, Srbi su se nasilno otcepili od SFRJ.

SFRJ uopste ne bi bila cijepana nasilno da nije bilo oruzane pobune Srba u cilju stvaranja nacionalnog regiona i prosirenja Srbije.

Gen. Mladic "...ja u Raskoj mogu da vas prepolovim a mogu da vas ostavim i u jednom komadu...kako god hocete..." :hahaha: :rotf:

mladic.jpg

Na tlu Srbije pogotovo na tlu srpske svete zemlje RAske se nece praviti nikakve islamske tvorevine

Kom je do dzamahirije pravac Sarajevo ili Ankara.

Hvala na uputu a bas me intersuje zasto ne bi mogao Novi Pazar da postane vazan Islamski centar u Srbiji?Zasto kad je oduvijek bio jos u vrijeme Otomana je bio Islamski centar.Da li vam je u interesu da u Srbiji zive muslimani?I pod kakvim okolnostima?

Poslednja izmena:
Srbi, a ne Srbija, ne pravi se mutav.

Srbi iz BiH i iz Hrvatske, uz zdusnu potporu Beograda.

Srbi su shirok pojam.

Samo su mere zvanicne Srbije validne u raspravi,sve ostalo je rekla kazala,i shiptari hoce deo Grcke,pa da li se to moze ubaciti u bilo koju raspravu :dontunderstand:

Sve je to u redu i moze se raspravljati,ali cinjenice izgledaju drugacije-Hrvatska priznala Kosmet,i jedino na racun Srbije je priznato tako nesto.

E sad ko je sta hteo,ocekivao,u kom %, to su druge price.

I opet jos jedan nenadyebiv argument sa moje strane-ako ne priznajes Krajinu kao nezavisnu drzavu ti samim tim podrzavas proterivanje muslimana iz Rashke i shiptara sa Kosmeta ;)

Nemate ni 1 jedini argument da pricate o bilo kakim oblasima,sav kredibilitet ste izgubili sa tim,tako da vam je bolje da cutite,sve ostalo se moze smatrati terorom sa vase strane,bilo kakvo uplitanje.

Kakvo vi misljenje imate o manjinama u drzavi pokazali ste 95',tako da je vrh licemerstva pricati o tim stvarima,pogotovu kada se radi o drugim drzavama.

Kada mi budemo proterali 90% shiptara i muslimana onda mozemo ravnopravno pricati o necemu.

Back